Forum avocaţi > Civil

Recuperare sume investite

24-06-2022
Vizitator
Buna seara.Am divorțat în 2020.Fostul soț a deschis proces de recuperare bani pe care susține că i a investit in niște anexe făcute în curtea casei mele, unde am locuit cat am fost căsătoriți.Eu am modificat o anexă în sensul că am renunțat la niște rame din lemn cu policarbonat,care erau folosite in loc de geamuri.S a cerut proba cu evaluatorul imobiliar.Acesta va consemna ceea ce a găsit la fata locului sau va tine cont și de observațiile făcute de părți?La alte două anexe le am adus îmbunătățiri.Daca eu ii spun evaluatorului ce îmbunătățiri am făcut, va tine cont și nu le va include la costul anexelor?Mulțumesc.
Răspunde
 25-06-2022

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Expertul raspunde la niste obiective stabilite de instanta, si constata situatia de fapt.
Ceea ce sustineti dvs. trebuia sa spuneti instantei inainte de expertiza. Oricum,puteti sa-i indicati expertului care a fost situatia initiala, ce imbunatatiri ati facut dvs, doar ca trebuie sa le puteti dovedi. Si sa cereti suplimentarea obiectivelor.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-06-2022
Vizitator
Mulțumesc frumos.
Răspunde
 25-06-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nora a scris pe 24-06-2022:
Buna seara.Am divorțat în 2020.Fostul soț a deschis proces de recuperare bani pe care susține că i a investit in niște anexe făcute în curtea casei mele, unde am locuit cat am fost căsătoriți.Eu am modificat o anexă în sensul că am renunțat la niște rame din lemn cu policarbonat,care erau folosite in loc de geamuri.S a cerut proba cu evaluatorul imobiliar.Acesta va consemna ceea ce a găsit la fata locului sau va tine cont și de observațiile făcute de părți?La alte două anexe le am adus îmbunătățiri.Daca eu ii spun evaluatorului ce îmbunătățiri am făcut, va tine cont și nu le va include la costul anexelor?Mulțumesc.

In primul rand, in momentul in care se solicita efectuarea unei expertize, se stabilesc niste obiective.

In al doilea rand, expertul va constata situatia de fapt si va intocmi raportul.

Ulterior, daca nu sunteti de acord cu concluziile raportului de expertiza, puteti formula obiectiuni, expertul avand obligatia sa raspunda la acestea.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-06-2022
Vizitator
Mulțumesc frumos pentru lămuriri.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.