Forum avocaţi

Civil

29-06-2022
Vizitator
Bună seara!
As dori sa va spun și eu problema familiara cu care ne confruntam de ceva timp și va rog din suflet sa ma ajutați cu un sfat.
Mama mea saraca nu mai știe ce sa facă și simt ca nu mai pot nici eu.
După moartea tatălui ei, nepoatele au luat toți banii stransi de bunicul meu vreo 300 milioane și lire și euro bani care au fost dați de mama și de fratele meu 200 milioane și actul de proprietate al bunicului.
Tin sa precizez ca bunica are dementa și alzheimer.Nepoata a fost sa facă toate actele necesare pentru ca știa de la tatăl ei care sunt demersurile și mama a stat cu a batrana mergând pe încredere.
Nepoata a obținut actul ca însoțitor și a început sa joace și mai murdar... A fost cu a batrana spunand ca merg la cimitir la bunicul și au trecut pensia pe card,card pe care îl dețin ele ca nepoate și mami nu a știut acest lucru a aflat de la postarita. Mama a fost amenintata de catre ele ca pun lacatul pe usa si au si lovito.Apoi mama stand cu a batrana s-a trezit cu o citație prin care nepoata cere și curatela bătrânei și atunci am apelat la un avocat și am dat 3000 lei și nu ne sfătuiește ce sa facem ca să demonstram ca ele se folosesc de banii bătrânei și mama sta cu a batrana.
Țin sa precizez faptul ca am fost la poliție și au spus ca nu putem depune plângere și de acolo ne-au trimis în alta parte și de acolo în alta partea apoi la primăria din Lăpuș Craiova ,dar nu am putut rezolva absolut nimic .
Procesul este în desfășurare și au depus acte ca ele cumpara medicamente și cele necesare și ca au grija de ea ,dar ele mancare nu cumpara și vin decât duminica puțin apoi pleaca...Nu știu dar este terminata mama mea a slăbit 30 kg și spune mereu ca nu poate sa o lase pe mama ei.
Va rog din tot sufletul sa ma ajutati cum putem proceda ca avocata pe care o am cred ca a fost interesata decât sa ia banii, nu sa ne și ajute prin a ne face dreptate.
Va mulțumesc din suflet ca din timpul dumneavoastră ați citit cazul trist prin care trecem și o seara bună!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.