Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

As dori sa stiu si eu ce posibilitate am sa dau un ziar in judecata pentru publicarea unui articol

14-05-2014
Vizitator
In data de 21/10/2013 fratele meu a decis sa isi puna capt zilelor prin spanzurare intro magazie de lemne din locuinta noastra din comuna malu mare dolj fiind gasit de bona ficei mele sa anuntat la 112 au ajun la fata locului toti care trebuiau sa vina printre ei si presa bine inteles ne anuntata de nimeni din famili sau catarat pe garduri sa faca poze sa filmeze infine. Problema mea este urmatoarea adoua zi apare un articol in gazeta de sud cu acest eveniment normal cum au mai aparut si altele dar problema este ca aici apare numele persoanei decedate intreg locul de munca adresa unde si colac peste pupaza si faza ca suferea de o boala incurabila. El a lasat un bilet in care printre altrle zicea "ca si asa sufeream cu inima" dar de la asta pana la boala incurabila e mult
As dori sa stiu daca au dreptul sa publice asa ceva si daca nu ce cale pot sa urmez pentru a se face dreptate.
Va multumesc
Răspunde
 06-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
prin articol au adus atingere imaginii defunctului in special si a familiei in general, daca au spus si minciuni. cereti-le daune

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-06-2014
Bucuresti

aveti dreptul macar la un drept la replica

Răspunde
 10-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
prea tarziu, mai bine daune

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2014
Vizitator
Buna ziua, am o problema cu o suprafata de pamant: vacinii (din st. si din dr.) au facut garduri cu sirma inghimpata si s-au introdus pe proprietatea mea; de la politie a venit raspuns ca nu e de competenta lor,primarul evita cercetarea la fata locului deoarece unul din vacinii care s-a introdus la mejdina e omul lui de incredere si ce ma sfatuiti? in instanta nu trebuie si expertiza? eu sunt somer si nu am bani de expert, pe asta se bazeaza oare vecinii mei? sau expertiza o plateste cine pierde procesul? cam multe semne de intrebare ca eu nu am fost prin instante si nu ma pricap.Multumasc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.