Forum avocaţi > Civil

ABUZ INMATRICULARE AUTO

15-09-2022

Buna seara,
Caut avocat pentru următoarea speță:

Am dobandit pe firmă 4 bunuri (autoturisme) in urma participarii la o licitatie publica in data de 06.04.2022 organiata de un lichidator judiciar.
La Serviciul Inmatriculari Auto (DRPCIV) , a fost refuzata inmatricularea acestora din cauza sechestrelor puse de anumite birouri executoresti, neluand in seama art 71 din legea 85, care este stipulat in PV-ul de adjudecare.
"art 71 din Legea 85 de la data deschiderii procedurii se suspenda de drept toate actiunile inclusiv executarea silita" doar că DRPCIV nu ține cont de prevederile din PV de adjudecare emis de lichidator,in care este stipulat articolul de lege.

Menționez că bunurile adjudecate au fost revândute, iar cei cărora le-am vândut sunt in faza de mă acționa pe mine in instanță pentru înșelăciune...

Am trimis mail-uri peste mail-uri, petiții peste petiții la DRPCIV, Brigada rutieră auto,dga,DGPI. Fără nicio rezolvare.
Mă trimit de la unii la alții.

Problema majoră este că cei cărora le-am vândut mașinile au și învestit bani in ele, reparații,revopsire. Oamenii își vor banii înapoi.
Ei au câștig de cauză în fața mea? Eu către cine mă îndrept? Pot da la rândul meu DRPCIV in judecată?

Mulțumesc!
Răspunde
 17-09-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care veti fi actionat in judecata, solicitati introducerea in cauza a DRPCIV.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.