Forum avocaţi > Civil

Ma poate da in judecata ?

16-05-2014
Vizitator
Buna ziua am nevoie de cateva sfaturi.

Duminica seara colegul meu de camera era sub influenta bauturilor alcoolice si a sarit la bataie dupa multe jigniri adresate mie eu m-am ferit si l-am lovit langa ochi (acum e vanat),iar dupa o ora a reusit sa ma loveasca si el (langa frunte )toate astea s-au petrecut in 3 ore sub privirile celui care incerca sa il tina sub control (deci martor). El este acum in concediu medical si la munca a declarat ca s-a lovit la fotbal, dar cand m-am dus la el sa o dam la pace mi-a cerut 500 RON pentru ca altfel ma va da in judecata (zile de spitalizare nu are) Eu m-am speriat si pana acum i-am dat 200 RON ..intrebarea mea este in cazul in care el are certificat medico-legal ma poate da in judecata? Fapta s-a petrecut pe 11 mai iar eu restul banilor am vorbit cu el sa ii dau pe 26 mai.

In cazul in care nu ma poate da in judecata ce se poate intampla cel mai rau pentru mine tinand cont ca in seara cu pricina a venit si politia ne-a luat doar datele fara nici o declaratie scrisa, dar l-a vazut cat era de turmentat si pe mine cu cucuiul meu.
Răspunde
 19-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
colegul batut va poate face plangere penala pentru lovire si alte violente. este firesc cand ii platiti acei bani, sa-l puneti sa scrie ca nu mai are absolut nici o alta pretentie cu privire la incidentul din seara zilei de 11 mai

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-05-2014
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.