Buna ziua , m-ar ajuta foarte mult dacă mi-ați putea da o idee sau o părere referitor la următorul caz . X este oprit de poliție seara i se face testul pt alcool și iese rezultat 0.04 X spune ca nu a consumat alcool și cere sa meargă la sânge , pt probe și ii spune ca va contesta pentru ca el NU consuma alcool (i se ia de 2 ori sânge ) Problema este următoare : eu sunt convins 100% ca x nu a consumat alcool (îl cunosc personal ) dar problema este ca a fost ținut la spital 4 ore pentru ai lua sânge , pe lângă ziua următoare in zona de unde ia luat sange ia apărut o rana foarte urâta ( și eu mi-am mai făcut analize da nu am pățit niciodată sa mi se invinateasca zona de unde mi-a luat sânge , are o rana cu diametru de 8 cm toată zona e vânata ) Plus a trebuit sa meargă (ziua următoare in orașul vecin, 50km și sa se întoarcă ) dar nu a putut merge cu masina pentru ca dovada intra in vigoare doar de seara , astfel de ar fi urcat la volan practic a condus cu permisul suspendat . Va întreb se poate solicita un certificat Medico legal pentru rana de la mana , și sa ceara despăgubiri medicului ? Poate chema in judecată polițistul pentru timpul pierdut de 4 ore de la spital și sa ii ceara daune pentru ca nu a putut merge cu masina personală ? (In cazul in care la sânge va ieși 0) Poate cere in fata instanței daune medicului sau polițistului pentru cele prezentate mai sus ? Testul de sânge va fi sigur in favoarea lui , ce părere aveți despre situația de mai sus , orice sfat , idee sau părere l-ar ajuta foarte mult . Din punctul meu de vedere (si al lui) mie mi se pare o bătaie de joc sa stai in spital 4 ore (timp pierdut ) , când îți ia sânge îți face o rana cât casa de mare , plus a trebuit sa plătească si 400lei taxi pentru ca nu avea cu ce merge in orașul vecin iar dovada o putea folosii doar seara târziu . |
|