|
11-10-2022 |
 | Maria Vizitator |
| Bună ziua,,,o cunoștință mi-a lăsat o garsonieră cu testament notarial în altă localitate si județ departe de domiciliu meu actual,,întrebarea mea este dacă pot să-mi fac carte de identitate provizorie cu adresa garsonierei până la succesiune,,,vreau să mă mut aici pt că propietara garsonierei a decedat,,, vă rog spuneți ce să fac și unde trebuie să merg,,, mulțumesc frumos,,, | |
|
|
|
12-10-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In primul rand va trebui sa dezbateti mostenirea de pe urma defunctei, iar ulterior, dupa ce veti deveni proprietara imobilului, va veti putea face si cartea de identitate cu acea adresa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-10-2022 |
 | Maria Vizitator |
| Mulțumesc,,, moștenirea trebuie să o dezbat chiar dacă defuncta nu are nici un moștenitor,,,nu are copii,,,nu are soț,,,nu are frați,,,?,,,deci nu e suficient testamentul legalizat la notar între mine și ea,,,ca și act la evidența populației pt a mi se face carte de identitate chiar și provizorie. pe adresa imobilului lăsat,,,!?,,, vă rog să-mi răspundeți,,, mulțumesc frumos și o zi frumoasă vă doresc,,, | |
|
|
|
12-10-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Din pacate, chiar si pentru a obtine o viza de flotant, in situatia dvs. e nevoie de certificatul de mostenitor. Cu atat mai mult, ptr a obtine un nou act de identitate. Faptul ca s-a facut un testament in beneficiul dvs. nu va confera direct dreptul de proprietate. Ca si legatara, trebuie sa dati intai o declaratie de acceptare a mostenirii si apoi sa dezbateti succesiunea ptr a obtine certificatul de mostenitor. Insa va puteti muta in garsoniera dupa ce dati declaratia de acceptare a mostenirii. Aceasta declaratie o puteti da la orice notar din tara. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
13-10-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Maria a scris pe 12-10-2022: Mulțumesc,,, moștenirea trebuie să o dezbat chiar dacă defuncta nu are nici un moștenitor,,,nu are copii,,,nu are soț,,,nu are frați,,,?,,,deci nu e suficient testamentul legalizat la notar între mine și ea,,,ca și act la evidența populației pt a mi se face carte de identitate chiar și provizorie. pe adresa imobilului lăsat,,,!?,,, vă rog să-mi răspundeți,,, mulțumesc frumos și o zi frumoasă vă doresc,,, Din pacate trebuie dezbatuta mostenirea, pentru a obtine calitatea de mostenitor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-10-2022 |
 | Maria Vizitator |
| Bună ziua,,, vă rog să-mi spuneți dacă la succesiune pot să am probleme dacă adresa mea,,,domiciliu din buletinul de identitate de acum nu mai corespunde cu cea redactată în testamentul notarial întocmit cu ani în urmă,,,mersi,,,o zi frumoasă,,, | |
|
|
|
29-10-2022 |
| Nu, atat timp cat celelalte date corespund: nume, CNP. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |