Forum avocaţi > Civil

Dosar

16-10-2022

Muncesc in afara țării și acolo locuiesc cu familia mea și copii mei minori.
Copii mei sunt cu dizabilități și anul trecut am fost in țara in luna Octombrie , matusa și unchiul m-au dat afara de pe proprietățile parintilor mei, eu având contract de vânzare cumpărare anul pe numele tatălui meu, am dovada de la poliție plângerea. Din aceasta cauza nu am putut deschide succesiunea după tatăl meu.

Am depus cerere sa fie trecut rolul pe numele tatălui in Februarie 2022 cei din primarie nu au vrut, am cerut și actele care dovedesc schimbarea in rol nu le-am primit.

Unchiul meu a deschis proces civil in acest luna, acțiune in constatate, părinții mei sunt decedați eu sunt singurul lor copil.
Unchiul susține ca a făcut o casa pe terenul tatălui și ca s-a înțeles cu tatăl meu sa stea acolo. La dosar a depus contractul de vânzare cumpărare, memoriul tehnic și certificatul de urbanism toate sunt pe numele tatălui meu, el a plătit din 2001 impozitele, 4 martori dintre care 2 mi-au furat strugurii săptămâna trecuta.
In dosar acțiunea in constatare fondata pe dispozițiile art111 vechiul cod procedura civilă, respectiv art 35 cod procedura civilă actual.
Art 482 cod civic din 1864
Art 428 c civic din 1864.

In drept art 35 cod proc civ art 482, 488,492 din vechiul cod civil.

Cum ma pot apăra, îmi puteți da câteva sfaturi?
Ma puteți ajuta?
Răspunde
 18-10-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ati acceptat mostenirea de pe urma tatalui, in termenul legal?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.