Forum avocaţi > Civil

Oprire pe salar pe ne drept

17-05-2014
Vizitator
Buna ziua, va rog frumos sa imi dati un sfat, este vorba de un credit la BCR si sa girat cu apartament,eu sunt complatitor nu a platit doi ani de zile,si sa ajuns la executor care mia pus porire pe salar,eu deja am doua credite si nu pot la le platesc,oprirea pe salar este de cinci sute de lei timp de douazeci si cinci de ani,si nu primesc nici bani ce mise trage din salar,nu am drept nici la apartament,ei stau bine mersi in apartament si eu stau cu familia in chirie de o suta de euro, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns sa scap de oprirrea de pe salar.
Răspunde
 19-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
trebuie studiat contractul de credit. trebuie sa va ridicati cu pretentii impotriva persoanei rau-platnice. puteti de asemenea sa faceti contestatie la executare.
sunt mai multe aspecte ce trebuiesc luate in calcul si mai multe cai de rezolvare.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.