Forum avocaţi > Civil

Restituire onorariu avocat + plângere penala

30-10-2022
Vizitator
Buna-ziua, pe scurt am fost reținut, la propunerea de arest preventiv am fost pus în control judiciar, avocatul după acest lucru mi a solicitat suma de 10.000 de euro pentru ca a plătit sa fiu pus în control judiciar și sa nu fiu arestat, am achitat aceasta suma fiind fericit și aiurit în acele momente ca am scapat, ulterior acesta a venit cu o propunere sa scap cu suspendare contra sumei de 25.000 de euro lucru pe care l am refuzat știind ca este infracțiune și o minciuna, în plus fata de cei 10.000 am achitat un alt onorariu de 6.000 de euro, sume pe care vreau sa i le cer înapoi, sunt conștient de greseala făcută și de infracțiunea savarsita dar nu vreau sa las escrocheria asta asa
Precizez ca pentru onorariu nu a emis chitanta sau factura și nici nu am semnat un contract cu dansul
Pot face ceva dacă nu am semnat contract deși el m a reprezentat la termene pana acum ?
Va multumesc
Răspunde
 31-10-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Situatia expusa este destul de grava, avocatul dvs facandu-se vinovat de savarsirea unor fapte penale.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.