Buna seara, Am achizitionat la 1.09.22 un autoturism SH de la o firma cunoscuta de leasing din Bucuresti. Masina avea 130.000 km la momentul achizitiei. Avea un pret initial de 18.000 EUR pe site, apoi aparea redusa la 15.000 EUR. Am facut un drive test si am remarcat o mica vibratie la relanti si mi s-a comunicat de catre vanzator ca nu stiu nici ei si nici mecanicul lor autorizat, de la ce este aceasta problema. Am avut la dispozitie 7 zile de test si posibilitatea de returnare a masinii si mi-au oferit un discount de 1000 de euro care sa acopere eventuala problema in caz ca reusesc sa o descopar (vanzatorul a precizat ca ar putea fi o problema la un injector).Vanzatorul mi-a inmanat un act aditional unde aparea discountul oferit, doar cu mentiunea "termeni si conditii aplicabile" neprecizand ca se va pierde garantia de 1 an in acest document. Apoi, mi s-a dat si contractul de vanzare cumparare unde am intrebat ce se intampla cu garantia in ziua semnarii contractului. Mi s-a spus verbal, cu contractul in fata, ca pierd garantia masinii deoarece am semnat documentul anterior si mi s-a oferit discountul de 1000 de euro si posibilitatea de retur in 7 zile de la semnarea contractului. Am acceptat pierderea garantiei semnand contractul si am mers sa verific masina la reprezentata autorizata a vehiculului. Am precizat problemele mentionate de vanzator la reprezentata si mi-am exprimat dorinta de a se verifica masina amanuntit in vederea achizitionarii. Omul de vanzari de la reprezentanta, in urma verificarii tehnice si constatarii vibratiei la motor, mi-a transmis ca ei nu fac verificari in vederea achizitionarii, dar totusi nu exista vicii ascunse, cunosc masina ( aceasta avand intrarile de mentenanta si diferite verificari efectuate in trecut la ei), iar problemele masinii sunt unele minore precum o scurgere mica de ulei si un joc la biele, care nu are legatura cu vibratia de la motor. Prin urmare, acestia si-au dat ok-ul ca masina nu are probleme majore si nu au trecut nicio recomandare in raportul de service. In urma feedbackului de la serviceul autorizat am luat decizia de a pastra masina. 300 km mai tarziu, masina s-a stricat complet. Am dus-o pe rampa la un atelier auto unde mi s-a spus ca sistemul de injectie este complet distrus, iar reparatia m-a costat 10.000 lei. Serviceul auto care s-a ocupat de reparatie a remarcat ca s-a mai umblat la aceasta masina si ca s-ar fi pus de catre vanzator niste injectoare stricate, ca motorul sa mai mearga inca cativa km in vederea achizitiei si ca masina era dauna totala dinainte de achizitie. In momentul de fata motorul nu mai merge deloc, chiar si cu sistemul de injectie reconditionat, afland ca motorul s-a calat complet. Ma astept la costuri de reparatie de mii de euro. Ma simt inselat de catre vanzator si de catre reprezentanta si consider ca exista posibilitatea ca acestia sa fi colaborat in ascunderea viciilor. Nu stiu pe cine sa trag la raspundere si cum sa procedez sa imi recuperez investitia. Mai pot face ceva, avand in vedere faptul ca am semnat contractul in care este stipulata renuntarea la garantie si asumarea mea ca la momentul predarii nu existau vicii ascunse? In momentul de fata m-am intors la reprezentata si i-am rugat sa efectueze o noua constatare mecanica. Ma puteti indruma in aceasta situatie? Multumesc anticipat, Cristian |
|