Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Firma de facut mansarde refuza sa imi faca curatenie in apartament la etajul 4 contrar contractului

20-05-2014
Vizitator
Buna ziua! Acum 6 ani de zile, presedintele asociatiei de locatari a adus pe masa o propunere din cauza unor probleme cu infiltratiile de apa la etajul 4: Mansardarea. Zis si facut, contract semnat in martie 2008 de presedintele asociatiei si firma, lucrari incepute, decopertare, gauri facute, mansarda neacoperita, ploi, zapezi, infiltratii cu butoaiele la et 4(de n ori mai multe decat inainte). In 2011 cred, contractul a fost preluat de alta firma deoarece prima a dat faliment sau ceva de genul, contract semnat tot de presedintele asociatiei si firma noua. In contract scrie asa: izolatie exterioara bloc, curatenie la subsol, curatenie pe casa scarii, curatenie la apartamentele etajului 4 unde au stricat, si un apartament facut de ei ramane al asociatiei pana se respecta celelalte clauze din contract. Prezent: Lucrarile aproape terminate, nu vor sa ne faca curatenie in apartament(curatenie de baza, reparat, dat cu glet si var alb) decat cu bani. Apartamentul acela din garantie e deja vandut. Avem vecini la etajul 5 care stau in sufragerie si deasupra lor, adica in dormitor, nu le-au pus inca geamuri! Sunt conectati la electricitate de pe casa scarii, si le-am oprit curentul. Acum muncitorii sunt aici si stau degeaba ca nu au cu ce sa lucreze. Intrebarea mea este: ce se poate face pe plan juridic in acest sens? Repet, eu nu vreau decat sa imi repare gaurile pe care mi le-au facut in casa, nu am pretentii deosebite.
Răspunde
 21-06-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
In primul rand trebuie citite cu atentie clauzele contractului incheiat. Asta daca exista asa ceva.

In al doilea rand, trebuie gasita reglementarea din codul civil pentru fiecare din clauzele respective sau reglementarea care tine loc de clauzele ce ar fi trebuit in mod obligatoriu sa fie cuprinse in contract.

Dupa analizarea acestor aspecte, se poate trece la analizarea tipului de actiune ce trebuie promovat in instanta, pentru a reusi sa obtineti un titlu executoriu impotriva firmei respective.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.