Forum avocaţi > Civil

Pot depune concluzii?

29-11-2022
Vizitator
Buna seara,
Am depus un apel la o contestație la executare, pe care tribunalul l-a admis si a dispus trimiterea spre rejudecare. La fond instanță a cerut insa anumite documente care au fost depuse la dosar cu 1 zi înainte de data procesului. Am depus pe e-mail cerere de amânare pt a studia documentele sa amânare pentru depunerea de concluzii scrise. Nu cred ca judecătorul a primit aceasta cerere întrucât a amnar pronuntararea nu pentru a mi se permite sa studiez actele ci:" având nevoie de timp pentru deliberare , amâna pronunțarea la data de ..., cu cale de atac o data cu fondul cauzei."
Ce înseamnă cale de atac o data cu fondul cauzei? Pot cere repunere pe rol? Pot depune concluzii scrise?
Mulțumesc.
Răspunde
 01-12-2022

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu e necesar sa solicitati repunerea pe rol, ptr ca procesul nu s-a incheiat. Judecatorul a ramas in pronuntare pe o problema premergatoare, probabil o exceptie.Trebuie sa aflati pe ce anume se pronunta judecatorul si puteti depune concluzii scrise pe acea problema asupra careia urmeaza sa se pronunte. Veti fi citata ulterior ptr noul termen.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-12-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Clara a scris pe 28-11-2022:
Buna seara,
Am depus un apel la o contestație la executare, pe care tribunalul l-a admis si a dispus trimiterea spre rejudecare. La fond instanță a cerut insa anumite documente care au fost depuse la dosar cu 1 zi înainte de data procesului. Am depus pe e-mail cerere de amânare pt a studia documentele sa amânare pentru depunerea de concluzii scrise. Nu cred ca judecătorul a primit aceasta cerere întrucât a amnar pronuntararea nu pentru a mi se permite sa studiez actele ci:" având nevoie de timp pentru deliberare , amâna pronunțarea la data de ..., cu cale de atac o data cu fondul cauzei."
Ce înseamnă cale de atac o data cu fondul cauzei? Pot cere repunere pe rol? Pot depune concluzii scrise?
Mulțumesc.

Puteti depune concluzii scrise pana la data la care s-a amanat pronuntarea, iar daca solutia instantei in urma deliberarii va nemultumeste, o puteti ataca o data cu atacatea solutiei ce urmeaza sa se dea pe fond.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-12-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Depuneți concluzii scrise și solicitați instanței să nu ia în considerare acele înscrisuri, deoarece au fost depuse la ultilul termen și nu sunt admisibile deoarece provocau amânarea cauzei.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.