Forum avocaţi > Civil

Bun furat pus la vanzare

10-12-2022

Buna ziua!
Ma aflu in urmatoarea situatie: am achizitionat online un dispositiv Kindel de la o companie mare din Romania, dupa ce am intrat in posesia dispozitivului am incercat sa il activez insa fara succes.
Am luat legatura cu cei de la Amazon caci numai asa poate fii activat, iar reprezentatul mi-a spus ca dispozitivul este BLACKLISTED deoarece a fost raportat ca fiind furat.
Doresc sa mentionez ca produsul a fost achizitionat drept nou(nu resigilat) cu garantie intacta asa fiind si pus la vanzare de compania de la care s-a facut achizitia.
As dorii sa dau in judecata firma respectiva pentru situatia in care ma aflu.
Daca se poate as dorii ca cineva sa ma indrume care sunt pasii de urmat sau un cabinet de avocatura care se ocupa de astfel de situatii.
Sunt foarte serios si determinat de a incepe procedurile necesare pentru a intenta un proces!
Cu respect in asteptarea sugestiilor dumneavoastra!
Valentin!
Răspunde
 12-12-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In primul rand puteti notifica firma de la care ati achizitionat produsul pentru a le pune in vedere faptul ca, daca intr-un termen determinat nu va restituie suma achitata, veti fi nevoit sa va adresati instantei.

Daca nu veti reusi o solutionare amiabila, va trebui sa va adresati instantei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.