Forum avocaţi > Civil

Lipsa categorie la preschimbarea permisului

06-01-2023
Vizitator
Buna ziua,in decembrie 2022 mi-am schimbat permisul de conducere valabil pentru categoriile BE,CE,D1E ,ptr că expira,iar pe permisul nou eliberat nu mai am categoria D1E.In urma unei petiții la DRCIP mi s-a răspuns că s-a schimbat legea și conform art24,1 alin2 nu poate să.mi de-a categ D1E doar daca dau de categ D.Mentionez că dețin permis de conducere categ B,C,E obținut în anul 1996 și categoria D1E obținut în anul 2002,iar în anul 2002 când am dat examen ptr D1 categ E îți oferea dreptul să conduci ansamblu cu remorca ptr toate categoriile pe care le dețineai,drept ptr care mi sa dat automat și categ D1E care a fost valabilă până în decembrie 2023.Intrebarea mea este daca mă duc în instanță am șansa să-mi recapăt categ,sau daca a mai pățit cineva că mine și ce a făcut.Va mulțumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.