Forum avocaţi > Civil

Succesiune

10-01-2023
Vizitator
Buna ziua. Divorzata farà partaj,antre timp ex sot a decedat,acum trebue sa fac partaj cu fratele lui,dar el refuza.am fost la un avocat in luna aprile, a fost deacord sa preia cazul meu,menzione sunt in Italia, am lasat dumnealui tot ce mi_a cerut ptr dosare,am ramas deacord ca ne uzim pe wazap,la jumatate l'uni iulie mia zis, in urmatoare zile tramite nr de dosar,nu am primit nimic,in settembre mi-a zis ca,octob avem termen si ca trebuie sa platim o taxa de timbro si ca ma anunta lui,dar pana in ziua de azi nimic.Ancep sa am dubbi,ptr ca eu lam platit deja,eu nu am experenta,cand am divortat totul a fost foarte limpide av a fost bravo.va rog daca puteti sa-mi dati un sfat ce trebuie sa fac.sunt ingrijorata .va multumesc anticipat. O zi buna
Răspunde
 10-01-2023
Vizitator
Bună,împreuna cu fostu sot am cumparat o garsoniera in cote egale adică50/50.Dupa 15 ani am divortat ,la 1an si 9 luni el a decedat,eu am un copil de 16 ani din aceasta casatorie cu el si fiecare dintre noi alti 2 copii din casatorii anterioare.
La data decesului copii fostului sot au fost de acord sa facem succesiunea dar dupa ziua înmormîntarii au plecat fara sa ma însoteasca sa dea vreo declaratie la notar si sa cedeze copilului rezultat din aceasta casnicie,spunindumi pron telefon ca nu vor semna nimic pina ce nu împlineste 18 ani.
As dori sa stiu cum pot sa fac succesiunea si ce trebuie facut?
Răspunde
 11-01-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Vizitator a scris pe 10-01-2023:
Buna ziua. Divorzata farà partaj,antre timp ex sot a decedat,acum trebue sa fac partaj cu fratele lui,dar el refuza.am fost la un avocat in luna aprile, a fost deacord sa preia cazul meu,menzione sunt in Italia, am lasat dumnealui tot ce mi_a cerut ptr dosare,am ramas deacord ca ne uzim pe wazap,la jumatate l'uni iulie mia zis, in urmatoare zile tramite nr de dosar,nu am primit nimic,in settembre mi-a zis ca,octob avem termen si ca trebuie sa platim o taxa de timbro si ca ma anunta lui,dar pana in ziua de azi nimic.Ancep sa am dubbi,ptr ca eu lam platit deja,eu nu am experenta,cand am divortat totul a fost foarte limpide av a fost bravo.va rog daca puteti sa-mi dati un sfat ce trebuie sa fac.sunt ingrijorata .va multumesc anticipat. O zi buna

In primul rand solicitati-i avocatului sa va comunice numarul de dosar, iar ulterior puteti verifica stadiul dosarului pe site-ul www.portal.just.ro.

Daca nu sunteti multumita de serviciile acelui avocat, puteti rezilia contractul cu dansul si va puteti angaja un alt avocat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-01-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Lucretia Potopea a scris pe 10-01-2023:
Bună,împreuna cu fostu sot am cumparat o garsoniera in cote egale adică50/50.Dupa 15 ani am divortat ,la 1an si 9 luni el a decedat,eu am un copil de 16 ani din aceasta casatorie cu el si fiecare dintre noi alti 2 copii din casatorii anterioare.
La data decesului copii fostului sot au fost de acord sa facem succesiunea dar dupa ziua înmormîntarii au plecat fara sa ma însoteasca sa dea vreo declaratie la notar si sa cedeze copilului rezultat din aceasta casnicie,spunindumi pron telefon ca nu vor semna nimic pina ce nu împlineste 18 ani.
As dori sa stiu cum pot sa fac succesiunea si ce trebuie facut?

Daca mostenitorii defunctului nu doresc o solutionare amiabila la notar, va trebui sa dezbateti succesiunea, cat si partajul pentru cota dvs, in instanta.

Copilul dvs a dat declaratie de acceptare a mostenirii de pe urma tatalui sau, in termenul legal?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.