Forum avocaţi > Civil

DEPOZIT BANCAR AL DECEDATULUI

26-05-2014
Vizitator
buna ziua . fratele a decedat . am dezbatut succesiunea eu si cumnata mea , dar in masa succesorala cumnata nu a trecut banii fratelui iar eu am aflat de existenta banilor mai tarziu cand cumnata mi-a marturisit nemaiputand opera la banii fratelui . cum pot cere un supliment de mostenire atata timp cat cumnata nu doreste sa ne intelegem ? daca nu detin actul prin care sa pot arata existenta banilor cum pot cere in instanta acest lucru ? multumesc anticipat .
Răspunde
 26-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
foarte "inteligenta" este cumnata, tine blocati banii, nu stiu ce spera. mergeti la notarul care a facut succesiunea ca sa faceti supliment la certificatul de mostenitor si in primul rand determinati-va cumnata sa mearga sa rezolve amiabil alaturi de dvs ca de nu, tot o sa rezolvati dar prin instanta cu bani mai multi, bani care vor fi pusi in sarcina ei - cheltuieli de judecata

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-05-2014
Vizitator
pai domnisoara avocat aici este problema ca nici succesiunea nu a dorit sa o dezbatem la notariat , ci tot prin instanta . va dati seama ca acum nici atat nu doreste sa facem supliment la mostenire . INTREBAREA MEA ESTE : eu am stiinta doar verbal despre depozitul bancar al fratelui decedat , dar instanta imi va cere probe concrete . ce trebuie sa fac , sa pot deschide iar proces daca actele depozitului sant la cumnata ? dupa vorbe instanta nu se ia , cum ma sfatuiti sa fac ? mii de multumiri .
Răspunde
 27-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
stiti banca? instanta poate cere informatiile bancii.
inca o data vorbiti cu cumnata, explicati-i ca daca nu merge la notar, va bateti joc de ea si o veti face sa nu ia nici un ban din cont.
va spun de ce: la banca trebuie sa arate certificatul de mostenitor si prin faptul ca se vede ca sunt 2 mostenitori, nu va putea ei sa-i dea voie sa extraga suma.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.