Forum avocaţi > Civil

Neputinta mea de a fi cand se face succesiunea

17-01-2023

Buna seara! Am o mare rugaminte sa-mi raspundeti la o intrebare fac un mic rezumat sa stiti despre ce e vorba : eu am anxietate generalizata,panica, agorafobie, nu pot sa merg cu mijloacele de transport si de 2 ani nu am putut sa ies din casa, abia am ajuns la performanta sa ies pe langa bloc! Sora mea tot insista de anul trecut sa facem succesiunea in urma tatalui in Chitila, acolo unde are casa mama mea! Eu nu mai am certificatul de nastere si am vorbit cu o Doamna Notara sa vina acasa, contracost si transport, sa-mi aduca 2 procuri : o procura pt ca sa-mi ia duplicatul certificatului meu de nastere ,soru-mea si a 2a procura sa ma reprezinte in lipsa mea la succesiune!
Intrebarea mea este urmatoarea : poate sora sa ma reprezinte prin acea procura sau pur si simplu poate sa-mi ia partea mea la succesiune, va dati seama ca nu vreau sa-mi ia partea,dar are aceasta posibilitate marsava? Sa profite ca eu nu pot sa fiu acolo? Trebuie ca notara sa specifice ceva pe procura ca ma reprezinta si ca sa nu aiba posibilitateasa-mi ia partea?
Multumesc mult!
Răspunde
 19-01-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti fi reprezentata de sora dvs la dezbaterea mostenirii, daca nu va puteti prezenta.

Puteti mentiona concret in procura pentru ce demersuri o imputernici pe sora dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-01-2023

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
De vreme ce o împuterniciți pe sora dvs să vă reprezinte la succesiune, este evident că aceasta nu poate să moștenească în locul dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-01-2023

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Puteti gasi o alta persoana careia sa ii dati procura, sora putandu-se afla in conflict de interese semnand atat personal, cat si ca reprezentant al dvs.

Daca ramane sora dvs mandatar, cititi cu atentie continutul procurii. Daca este data pentru acceptarea mostenirii, nu are cum sa renunte la partea dvs caci nu are mandat pentru asa ceva.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.