Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Mutare cabluri electrice ce imi subtraverseaza terenul si alimenteaza cu energie electrica vecinul

27-05-2014

Sunt persoana fizică şi deţin un teren proprietate personală în Ocnele Mari.Doresc să fac o construcţie-casă. Am demarat acţiunea de obţinerea a avizelor. Am obţinut aviz NEFAVORABIL de la CEZ, întrucât terenul meu unde doresc sa fac construcţia este subtaversat de o retea de cabluri electrice ce alimentează cu energie electrică un alt proprietar care nu reprezintă o necesitate de interes public. Acesta nu doreşte să mute amplasamentul traseului de pe terenul meu într-o zona accesibila care să fie pe terenul lui , menţionând că reţeaua de cabluri electrice este proprietatea CEZ. Cei de la CEZ consideră că este de datoria proprietarului de a muta această reţea. În această situaţie nu stiu cum să acţionez. Vă rog să ma ajutaţi şi eventual să mă sprijiniţi în demararea unui proces pentru soluţionarea favorabilă a problemei. Solicit un avocat din zona Vâlcea.
Vă mulţumesc anticipat.
Răspunde
 27-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
incercati sa discutati cu vecinul in vederea solutionarii amiabile deoarece procedura in instanta va costa si o sa pice in sarcina paratului care nu doreste sa mute firele.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
o sa va coste destul, deoarece va fi si o expertiza de administrat plus avocatul...etc

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.