Forum avocaţi > Civil

Amenda inregistrata dar necomunicata

27-05-2014
Vizitator
Buna ziua!
Azi am platit la finante impozitul pe apartament si am aflat de la casiera ca am si o amenda contraventionala neplatita din decembrie 2013. Mi-am amintit incidentul, in care am fost agresata de un agent de paza, cand tot el a chemat Politia. Le-am spus politistilor de agresiunea care a avut loc (fizica si verbala, iar paznicul respectiv a mai avut un complice). Aveam si filmari cu telefonul din timpul agresiunii. Paznicul mi-a cerut in fata politistilor sa sterg filmarile, altfel depune plangere ca l-am injurat, iar eu nu am vrut. Atunci unul dintre politisti mi-a cerut sa-i arat filmarile ca sa-i "pedepseasca" pe "baieti" (de altfel paznicul vorbea la per-tu cu ambii politisti). I-am dat telefonul si politistul mi-a sters filmarile si mi-a spus sa plec, jignindu-ma. Pe langa asta, m-au obligat sa le comunic datele personale in fata celor doi agresori. Initial am refuzat invocand protejarea datelor cu caracter personal, dar ei au raspuns ca sunt politisti si pot sa faca "ce vor muschii lor".
Iar acum, dupa patru luni aflu ca am inregistrata o amenda de 300 de lei pentru scandal. Nu am semnat nimic, nu am stiut de vreun proces verbal de contraventie, nu am scris niciun fel de declaratie, nu am primit nimic acasa.
Ce pot face in situatia asta?

Va multumesc anticipat!
Răspunde
 28-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.consultjuridic.online
Facebook
nu puteti face nimic. atunci trebuia sa faceti plangeri penale

Avocat Myra Cimpean
www.consultjuridic.online
WhatsApp/Tel: +40 723 537 992
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-03-2023
Vizitator
Bună seara. Fiul și nora nu doresc să avem o relație cu nepotul nostru și nici să îl vizitam. În calitate de bunici putem obține drept de vizită pentru nepotul? Și cât ar fi onorariul. Vă mulțumesc.
Răspunde
 01-04-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Da, puteti formula la instanta de tutela o cerere pentru stabilirea unui program de vizita.

Pentru onorarii va trebui sa contactati avocatul cu care doriti sa colaborati.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.