Forum avocaţi > Civil

Neacordarea drepturilor legale

27-05-2014

Buna ziua,
Cu ceva ani in urma am luat un credit de nevoi personale care la un moment dat avand probleme nu am mai putut sa il platesc. Era vorba despre un card si un credit.Datoria a fost vanduta unei societati de recuperari de credite care m-a contactat pt care am inceput lunar sa efectuez plati in euro pentru credit si in lei pentru card.In momentul in care am terminat platile pentru card am solicitat o dovada nu neaparat prin posta am spus ca si prin mail e bine,cum ca dosarul pentru card a fost inchis.Mi s-a spus ca e nevoie de 30 de zile pentru acest lucru.Din pacate au trecut mai mult de 30 de zile intre timp eu am mai trimis un mail prin care am solicitat aceasta dovada, mail la care nu am primit raspuns.Am fost contactata telefonic din nou pentru urmatoarea plata pt dosarul in euro,moment in care i-am intrebat de ce nu am primit ce am cerut.Mi s-a spus ca sunt foarte ocupati si ca o voi primi(odata si odata)...Ulterior am fost contactata din nou si am intrebat cand le apare ca am cerut eu acea dovada si mi s-a spus ca apare ca am solicitat-o cu cateva zile in uma adica la precedentul cotact telefonic..Nu stiu ce ar trebui sa fac..Ar trebui sa ma adresez unui avocat?Pentru ca in conditiile de fata ei in orice moment pot veni sa imi ceara bani.Mai precizez faptul ca ei fiecare convorbire o inregistreaza fara sa imi comunice si mie acest lucru si din cate stiu eu care si eu lucrez intr-un birou de recuperari trebuie cerut acordul pt inregistrare.astept sfaturi.

Multumesc anticipat
Răspunde
 28-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
se fac foarte multe abuzuri in cazul recuperarilor, practic oamenii sunt terorizati.
este bine sa va adresati unui avocat in vederea redactarii unei adrese oficiale, depusa la sediul lor si inregistrata, astfel incat sa fie obligati sa raspunda in scris, in termen

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.