Forum avocaţi > Civil

Furt de apometru individual de la subsolul blocului

27-05-2014
Vizitator
Buna ziua, as vrea si eu daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii pentru ca nu stiu cui sa ma adresez. Povestea incepe asa: locuiesc la bloc si mi-am tras apa separat cu contoar individual care s-a montat de catre firma furnizoare de apa rece la subsol. Tot blocul avem apa separat, deci fiecare avem contoar individual. Apa separat mi-am tras-o in anul 2011, am platit lucrarea + contoarul, mentionez ca pentru citirea contorului trebuia sa se intre la subsol. In 2013 cei de la firma de furnizare de apa rece au hotarat sa ne schimbe contoarele pe care le aveam cu altele care se citesc prin unde radio,ca sa nu mai intre la subsol, nu ne-a intrebat daca vrem, le-au schimbat singuri, si mentionez ca nu am platit nimic. Toate bune si frumoase pana cand acum de curand mi-au furat contoarul,, mie si inca la 4 vecini. Furtul a fost realizat de catre profesionisti in domeniu pentru ca au mufat teava la loc. Am reclamat la politie, si am fost si la firma furnizoare de apa si am anuntat si mi-au zis ca trebuie sa cumpar alt contoar, care costa peste 4 milione de lei. Eu nu vreau sa cumpar altul pentru ca nu am bani, si le-am zis sa il monteze pe cel vechi inapoi dar ei nu vor pentru ca nu e cu citire prin unde radio.Pe langa asta mi-au spus ca ei nu au nici o vina ca s-a furat, ca noi trebuia sa avem grija de el.Cei care au furat nu au intrat prin bloc, ci prin canalizarea din fata blocului care comunica cu subsolul, deci de oameni care cunosc aceste locuri. Ce pot sa fac eu??? Eu vreau sa-mi monteze contoarul vechi, ei nu vor, ca nu corespunde, unde gasesc legea cu ce contoare sunt aprobate de lege???? Pot sa reclam la protectia consumatorului??? Va multumesc!!
Răspunde
 28-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu, dupa cum suna speta, nu aveti ce sa faceti

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-08-2014
Vizitator
Aceeasi problema o am si eu acum. Ma intereseaza daca ati rezolvat ceva. Va multumesc!
Răspunde
 06-08-2014
Vizitator
Nu am rezolvat nimic, am fost nevoita sa cumpar alt apometru, am dat 500 Ron pe el, cei de la firma furnizoare de apa mi-a zis ca eu sunt de vina trebuia sa am grija de el ca e la limita proprietatii, probabil trebuia sa dorm la subsol sa il pazesc, si am mai platit si sigilarea lui 20 Ron, ca de trebuie sa faca si ei bani din ceva. In Galati este o problema grava cu furtul acestor apometre , s-au furat multe si nimeni nu face nimic, iar firma furnizoare de apa rece obliga sa cumperi un anumit tip de aparat de la o anumita firma, de ce oare??? Asa ca nu ramane decat sa va cumparati altul, am inteles ca cei care aveau acest apometru montat in canalizare ar putea sa ii dea in judecata pentru ca, canalizarea nu este proprietatea noastra....
Răspunde
 10-08-2014
Bucuresti

puneti interfon la intrare

Răspunde
 12-01-2015
Vizitator
Sunt pațit di eu.Primul apmetru mi-a fost furat pe 15 dec.'14....impreuna cu alte 12 bucati ale altor vecini.Al doi'lea e cald.A disparut asta noapte.Pretul unui singur apmetru este de 570 ron(platit in rate....dar nu prea ma incalzeste asta)
Eu am gasit solutia.
Ori stau cu un tarnacop in mana in scara blocul, pe principiu primul venit/primul servit,ori tre sa ne rasculam sa obtinem mutarea apometrului in imobil....daca tot e pe unde radio si se citeste de la distanța.
Ca doar ianinte nu tot in casa le aveam!!???
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.