|
28-05-2014 |
 | Valentina mirea Vizitator |
| in 2008 am luat un credit pe numele meu cu sotul coplatitor suma de 190 milioane cu acesti bani cumparind o dacia logan dupa un an au inceput neintelegeri si scandaluri toate acestea ducind la un divort.am fost la banca am explicat situatia si mi sa spus sa semneze pt credit sasi asume raspunderea printro hotarire judecatoreacsa el raminind cu masina.Asta am si facut apoi mam dus la banca si am depus copii dupa hotarire dar nu mi sa dat nimic la mina precum ca eu am depus acele acte;acum mam trezit cu axecutare silita el nemaiplatind din 2012 ;ce pot face in aceasta situatie am o casa cu actualul sot ce se intimpla catul acesta ma protejeaza ?VA rog datimi un raspuns va multumesc | |
|
|
|
28-05-2014 |
 | Madalina Bucuresti 0762710907
|
| In functie de actele pe care le aveti puteti face o contestatie la titlu sau la executare in termen de 15 zile de la data la care v-a fost comunicat actul de executare. | Av. Madalina Pascu Cabinet de Avocat Madalina Pascu www.pascu.eu | |
|
|
|
02-06-2014 |
| Din pacate, hotararea judecatoreasca nu este opozabila bancii daca nu a fost citata in proces. Din aceasta cauza nici nu a fost luata in considerare de acestia. Sotul tb sa semneze un act aditional cu ei si sa isi asume singur creditul si ratele ramase de plata in continuare. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
05-06-2014 |
 | Valentina mirea Vizitator |
| ce mai pot face in situatia aceasta?va multumesc | |
|
|
|
06-06-2014 |
| platiti dvs si apoi prin instanta ii cereti fostului sot, sa va dea banii | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
10-06-2014 |
 | Aurel2010 Vizitator |
| Am avut un credit de nevoi personale luat in 2007 de la BCR si am platit ratele pana in octombrie 2010 cand am avut o problema de sanatate si am fost internat in spital 45 de zile dupa 4 luni am fost la banca sa platesc rata si mi sa spus ca am creditul cesionat catre kruk eu ne semnand niciun act in acest sens. Am fost sunat dupa aproximativ 2 luni si din discutia avuta cu ei eu am refuzat sa recunosc aceasta presupusa datorie pe care ei o rervendica de la mine pentru ca nu am semnat nicin acord / contract cu ei nici cand au inceput sa trimita plicuri angajamente de plata. Acum 3 zile uitanduma pe net am tastat numele meu si surpriza, la Jdecatoria din Craiova apare un dosar cu executare silita dinspre kruk catre mine care a avut loc in decembrie 2013, fara ca eu sa primesc instintare in acest sens si ce este cel mai curios eu neavand domiciliu in craiova / judetul respectiv. Din calculele mele in octombrie 2013 s-au facut 3 ani si datoria s-a prescris. INTREBARE: 1.Care este baza legala a acestui dosar sa se tina pe raza altui judet? 2. Datoria daca s-a prescris cum mai poate kruk sa deschida dosar de recuperare, neavand baza legala 3. Daca totul este legal in acest moment ce pot face pentru a preintampina aceasta executare. Multumesc anticipat pentru sfatul / rasunsul dat de dumneavostra. | |
|
|
|
11-08-2014 |
 | Simy Vizitator |
| buna ziua. Am scos cu sotul meu un credit in anul 2006. In anul 2010 am divortat si de atunci nu si-a mai platit rata. Acum am primit somatie pt executare silita, amandoi, eu fiind coplatitor. Mentinez ca nu avem nimic pe numele nostru, nici bunuri imobiliare. El are venit, iar eu de 4 luni nu am niciun venit decat pensia alimentara si alocatia copilului. kruk a platit datoria la banca. spuneti-mi va rog ce e de facut? Daca ma angajez imi poate lua si mie din salariu? poate sa-mi retina din banii copilului. Cum sa fac sa plateasca numai el? Va multumesc anticipat | |
|
|
|
30-07-2015 |
 | Platinca Eugen Vizitator |
| Eu ma numesc platinca Eugen din Calan jud Hunedoara . tel 0722690099 De curind am intrat in conflict cu Kruc din cauza unui credit pe care L-am luat in 2006 luna iunie iar in 2008 luna iulie nu am mai avut posibilitati sa platesc ratelew deoarece am fost dat afara din cauza virstei In fine am fostla firma de asigurare de credit al BRD si mi sa spus ca nu se poate plati sau sa ma ajute cu nimic si ratele au crescut la dublu Pe scurt am ramas in gaura neagra si lucram zilier Asa au trecut pina acuma cind am fost executat silit de catre Kruc cu care nu am nici in clin nici mineca nu am contract cu ei si pe deasupra mi se cere aproape dublu de cit am luat din banca Adica eu am luat 10500lei si am platit 2ani jumate rate aproape duble am mai ramas vreo 6800lei Acuma kruc vrea 140000lei Nu mai prea inteleg nimica cu bani stau cam rau ca am o pensie mica si zau sint cam disperat . Am facut contestatie la executare si mi se cere taxe de timbru si cautiune in total in jur de 1980lei.Azi am primit si intimpinarea de la kruc In care nu este specificat nimica despre ca am platit 2ani jumate doar atit Citez La o data ulterioara inprumutatul a incetat efectuarea platilor ,costind in rate lunare inchei citat Altceva nu specifica cit rate lunare si cit a fost initial si care este diferenta Si multe aberati pe care nu le pricep Basca ca am platit o rata in 2010 dar nici aici nu specifica nimica nici suma nici o copie dupa chitanta de plata etc Va rog ajutatiima cu sfaturi ca incerc sa ma apar singur ca la un avocat sa mai dau bani nu am de unde Din suflet va multumesc | |
|
|
|
30-11-2016 |
 | Dumitru Vizitator |
| Orice credit, cu excepția celor imobiliare, se prescrie după 3 ani de la ultima plată. Nu plătiți și nu răspundeți la telefoane de la firme de recuperare, faceți contestație în instanță dacă există vreo decizie a instanței, simplu. | |
|
|
|
30-11-2016 |
 | Roxana ioana
|
| Buna seara,ma scuza ti ca va deranjez la ora asta.Am si eu o problema.Acum 2ani a dat masina peste mine,politistul a venit la mine la spital si mia spus ca trebui sa ma duc la inml pentru certificat ceea ce am si facut doar ca el are sa mil ridice.Toate bune pana aici,tin sa mentionez ca eram cu fiica mea minora in varsta de 4ani atunci.Pe data de 26.11.2014 am depus declaratie penala impotriva soferului.Iar de atunci nu am mai primit absolut nimic.Am primit acum dupa 2ani o citatie unde imi scrie ca dosarul sa clasat cu drept de plangere.In citatie imi scria adresa si numele soferului.Mi am luat fiica de mana si m am dus la el acasa.Acolo m am intalnit cu administratorul blocului unde mi a spus ca el nu mai locuieste acolo si ca sta un unchi de al lui.L am intrebat pe domnul administrator daca soferul are un audi acum si mi a spus ca da pentru ca eu l am cautat pe facebook si l am gasit.L am sunat de pe facebook i am spus cine sunt si ne am intalnit la cora lujerului in parcare.Ne am intalnit si am vorbit si mi a spus ca politistul ia cerut 10000de lei ca eu i am cerut,el a dat decat 3000de lei politistului pobabil pentru a nu i se mai ridica permisul.Vreau sa stiu si eu ce pot face in privinta asta.Va multumesc si ma scuzati de deranj.O seara buna | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |