Buna,mi am făcut un cont fără nume pentru ca am văzut ca pe contul acesta se jignește și nu am nevoie de așa ceva. Povestea mea e in felul următor : Sunt o fata de 16 ani ,sunt de etnie romă acum aproximativ 3 ani am cunoscut un băiat și de atunci am rămas împreuna ,certurile cu mama mea au început de când eram mică mereu îmi spunea ca nu sunt in stare de nimic ca sunt un copil problema ,in fine asta nu ma mai atinge cu nimic problema mea pentru ca da orice ați spune voi pt mine e o problema ,nu e ca nu ma lasă sa ies s au cine stie ce am mai văzut eu pe acest cont ,eu am început sa lucrez de la 15 ani din placere îmi place meseria de ospătară și as fi practicat o și in prezent doar ca nu ma mai lăsat mama mea sa continui ,in schimb îmi spune mereu ca ar trebuii sa dau ceva bani și eu in casa pt ca și eu mănânc și eu mă spăl etc(deșii a spus clar ca nu ma mai lasă sa lucrez )e o femeie forte dificila și chiar nu ai cu cine vorbi când o întreb de ce nu ma mai lasă sa lucrez începe sa urle și ma înjura urat,in schimb mai am o sora mai mare care face cea mai veche meserie dar cu ea nu se comporta așa in schimb o “ridică în slăvi” pt ca ea se poate întreține singura și eu nu ea având vârsta de 21 de ani,și atunci ma întreb oare greșesc eu ? Trec prin situații de genu de mai bine de 3-4 ani ,ea e de acord cu prietenul meu atâta timp cât ii face pe plac o împrumuta cu banii după ce nu ii mai face pe plac devine cel mai rău om de pe planeta asta și ca sunt o proasta ca sunt împreuna cu el . Problema e ca as vrea sa plec sa ma mut cu el sa i arat ca și eu pot ,dar și pentru ca pot câștiga pe luna in jur de 25 de milioane și pot sa ma întrețin singura ,întrebarea mea e ca ,dupa ce plec eu si sigurat m as trezii cu poliția la usa ,si eu le as explica tot ce am spus mai sus mai detaliat ,poliția ma poate duce acasă ?S au in centru ? Chiar daca văd ca am condiții si ma pot descurca singura . Mi as dorii mult sa îmi răspundeți daca aveți idee ,daca nu si doriți sa jigniți credeți ma nu are rost sa va răpiți 1 minut din viața doar ca sa ma jigniți pe mine ,chiar nu ma interesează .Va Multumesc frumos ! |
|