Forum avocaţi > Civil

Decizie în instanta de împărțirea casei

15-02-2023
Vizitator
Bună ziua mamaia mea a decedat de curând și am găsit în actele ei o hotărâre judecătorească din 1989 precum ca un apartament cu 3 camere a fost Împărțit, o camera fostului soț o camera mamei mele și una bunici mele. Mama mia zis ca au încercat de mai multe ori sa între în casa după aceasta decizie și fostul soț al bunici mele o batra de fiecare data când se ducea în acel apartament după care am găsit o alta cerere pentru instanta In 1990 precum ca fostul soț nu vrea sa o primească în casa chiar dacă are hotărârea în mana . Și mama mia spus ca mamaie nu a putut face nimic sa își ia mamaie dreptul deoarece el era foarte violent . Am găsit și un certificat medico legal din 1988 precum ca a avut 12 zile de internare pentru ca a fost lovita cu un corp dur . Vreau sa merg mai departe și mama mea sa își recupereze dreptul de la acea casa .
Răspunde
 15-02-2023

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ce dispoziții conține hotărârea judecătorească ? Cine sunt proprietarii apartamentului ? Ce drepturi au fiecare dintre cei menționați de către dvs ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Adela a scris pe 15-02-2023:
Bună ziua mamaia mea a decedat de curând și am găsit în actele ei o hotărâre judecătorească din 1989 precum ca un apartament cu 3 camere a fost Împărțit, o camera fostului soț o camera mamei mele și una bunici mele. Mama mia zis ca au încercat de mai multe ori sa între în casa după aceasta decizie și fostul soț al bunici mele o batra de fiecare data când se ducea în acel apartament după care am găsit o alta cerere pentru instanta In 1990 precum ca fostul soț nu vrea sa o primească în casa chiar dacă are hotărârea în mana . Și mama mia spus ca mamaie nu a putut face nimic sa își ia mamaie dreptul deoarece el era foarte violent . Am găsit și un certificat medico legal din 1988 precum ca a avut 12 zile de internare pentru ca a fost lovita cu un corp dur . Vreau sa merg mai departe și mama mea sa își recupereze dreptul de la acea casa .

Va trebui sa formulati in instanta o actiune pentru iesirea din indiviziune, dupa efectuarea succesiunii de pe urma bunicii, pentru ca mama dvs sa obtina calitatea de mostenitor.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2023
Vizitator
Adisan a scris pe 15-02-2023:
Ce dispoziții conține hotărârea judecătorească ? Cine sunt proprietarii apartamentului ? Ce drepturi au fiecare dintre cei menționați de către dvs ?

In decizia de la tribunal scrie ca o camera ii revenea mamaiei mele o camera mamei mele și o camera fostul soț al bunicii mele
Răspunde
 15-02-2023

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Am citit, dar întrebarea era următoarea: cu ce drept dețin/dețineau acele camere, drept de proprietate sau drept de uzufruct ? Dacă este drept de proprietate ei sunt coproprietari, iar împărțirea se face prin partaj.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-02-2023
Vizitator
Nu prea se mai înțelege bine pe foiile acestea dar va citez un pic dintr-o fraza( susținând ca la obținerea acestui apartament cu 3 camere au contribuit amândoi soții care au predat câte o garsoniera ) termenii din 1989 ....
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.