Forum avocaţi > Civil

Mostenire

29-05-2014
Vizitator
buna seara eu acum am 39de ani as dori daca e posibil sa ma sfatiuasca si sa ma informeze cineva in legatura cu mostemirea va spun pe scurt despre ce e vorba .Tatal meu sa despartit de mama dar nu a divortat .A trait cu alta femeie cu care nu a avut nici un copil .au facut o casa in preuna, tata a cumparat 8 hectare de pamant find doar el propietar .Tatal meu a murit in 2005 nu am fost anuntate de moartea lui ulterior am aflat ca tatal meu a murit ceia ce eu doresc sa stiu este daca noi cei 4 copii si mama noastra avem dreptul la mostenire si ce cota .tatal meu la moartea lui lasand un testament in care spunea asa (Subsemnatul ....... ne casatorit avand 4 copii,fara parinti an viata dispun urmatoarele.............las ca mostenire nepoate de fiu toata averea mea mobila si imobila ce se va gasi an patrimoniul meu la data deschideri succesiuni instutindo legatar universar Am cunostinta de dispozitile atr 841si urm.coduli civil privind cota rezervatara a mostenitorilor rezervatari) Testamentul find autentificat de un notar.Astept raspunsul dumneavoastra va multumesc
Răspunde
 29-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu inteleg, s-a declarat necasatorit desi era insurat?
toti copii aveti drept asupra averii lasate de el, fiind mostenitori rezervatari si chiar si sotia supravietuitoare.
aveti cota din mostenire garanta prin lege

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-05-2014
Vizitator
Da sa declaratt necasatorit si a mai spus ca lasa la nepoatei de fiu Ne avnd nici fiu si nici o legatura de rudenie cu iei
va multumescca miati raspuns
Răspunde
 30-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
atunci il desfiintati cu brio, aveti mari sanse. cei de care spuneti n-au nici un drept. este un testament cu declaratii false

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-06-2014
Vizitator
va multumesc ca ati raspuns antrebarilor mele
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.