Forum avocaţi > Civil

FOLOSIREA UNEI FIRME - FALS IN ACTE

19-01-2013

Buna ziua. Am o firma care nu mai are activitate de 3 ani.Nu a avut si nici nu are angajati. Zilele trecute am primit o comunicare cum ca fime ae data in judecata pentru ca un "angajat" a incheiat un contract in numele firmei pentru vanzare de asigurari RCA. Mentionez ca nu am nici o legatura cu persoana in cauza. Intrebarea mea este: Cum se poate intampla asa ceva daca firma nu are si nu a avut angajati? Firma nu a fost implicata niciodata in contracte de nici un fel. Am dat mail executorului judecatoresc si mi-a spus ca pe baza declaratiei acelei persoane el e angajat la firma mea si ca trebuie sa depun o hartie cum ca nu mai e angajat la mine. Pai cum sa fac asta daca nu exista asa ceva? Va rog sa -mi dati un sfat si daca e nevoie sa ma indrumati. Firma il poate da in judecata pe acel domn X ? Mentionez ca nu-l cunosc si nu stiu cine e . Ce cai trebuie sa urmez? Asta nu e fals in acte ? Va rog sa ma ajutati.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.