Forum avocaţi > Civil

Contract vanzare cumparare

09-03-2023
Vizitator
Buna ziua,va rog sa ma ajutati intr o problema, in anul 1994 bunicii mei ne au facut mie si sotului acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager, intre timp bunicul decedeaza, eu divortez si ramane bunica , fostul sot a convins o sa nu ma mai primeasca acolo, timp de 3 ani eu nu m am vazut cu bunica mea,mentionez ca era in putere, el neavand grija de ea , dupa 3 ani bunica se imbolnaveste si eu am avut grija de ea, (el nu sa implicat cu nimic) exact cum a fost scris in contract, medicamente, doctori, hrana, platit femeie sa aiba grija de ea ptr ca el vroia sa o ducem la azil, facturi, pampersi si tot ce a trebuit. Bunica decedeaza anul acesta si eu am facut toate cele necesare imormantarii, el nu a contribuit cu nimic, mai mult decat atat vrea jumate din casa! Ce sanse am in instanta daca vreau sa ii reduc din cota de 50%! Am dovezi, bonuri, facturi si martori! Multumesc!
Răspunde
 09-03-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca sotul nu a respectat obligatiile contractuale si aveti dovezi in acest sens, va puteti adresa instantei, insa trebuie analizat contractul de vanzare cumparare, respectiv obligatiile contractuale si modalitatea de executare a acestora.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-03-2023
Vizitator
In contract scrie clar sa se asigure alimente, medicamente,inmormantare,contractul are si un pret dar foarte mare comparativ cu valoarea casei la momentul respectiv , bineinteles ca nu sa achitat nimic, in plus el mi a zis ca ma despagubeste pe mine ca sa ii las casa ceea ce mi se pare total aiurea e casa bunicilor mei unde eu am copilarit!
Răspunde
 09-03-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Este clar ca va trebui sa rezolvati situatia juridica a imobilului si sa efectuati iesirea din indiviziune.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2023
Vizitator
Multumesc mult ptr raspunsuri , mai am o nelamurire , cand sau facut actele in 1994 nu exista carte funciara, mai trebuie sa fac ceva ptr a scoate uzufructul! Multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.