Forum avocaţi > Civil

Cum pot să opţin un avocat din oficiu

29-05-2014
Vizitator
pot opţine avocat din oficiu la un proces de custodie si cum trebuie să procedez
Răspunde
 30-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
sa mergeti la serviciul de asistenta juridica a baroului din judetul dvs si sa expuneti solicitarea.
vedeti ca sunt anumite conditii de venituri, in care vi se atribuie un avocat din oficiu

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-06-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Sau formulati in fata instantei de judecata cerere de ajutor public judiciar sub forma asistentei printr-un avocat desemnat din oficiu.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-06-2014
Vizitator
... pe langa subiect: Bucur Ciprian, apreciez ca scrieti cu diacritice, dar atentie ca se scrie "obtin". Nu o luati ca atac la persoana, nici nu va cunosc, dar am vazut greseala asta frecvent si mi-as dori s-o vad mai rar.
Răspunde
 09-05-2018
Vizitator
Sunt o mama cu 2 copii ,asi dori sa deschid un proces de tagada paternității și financiar nu am posibilități pt un avocat care sunt posibilitățile pt un avocat din oficiu? Va rog să mă ajutați,aștept raspuns
Răspunde
 09-05-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Prigoană Hajnal a scris pe 09-05-2018:
Sunt o mama cu 2 copii ,asi dori sa deschid un proces de tagada paternității și financiar nu am posibilități pt un avocat care sunt posibilitățile pt un avocat din oficiu? Va rog să mă ajutați,aștept raspuns

Buna ziua,
aveti posibilitatea sa obtineti asistenta judiciara gratuita, in baza legii 51/2005.
Formulati in acest sens o cerere catre Baroul de Avocati din judetul in care aveti domiciliul.
Atasati cererii respective acte doveditoare privind veniturile dvs., acte eliberate de ANAF din care sa rezulte daca aveti sau nu venituri.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-05-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Prigoană Hajnal a scris pe 09-05-2018:

Mergeti la Serviciul de Asistenta Juridica al Baroului pe raza caruia urmeaza sa se desfasoare judecata si formulati o cerere in acest sens, aducand dovada veniturilor realizate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-06-2018
Vizitator
Bună ziua .sunt în proces cu asociația de proprietari de la adresa unde locuiesc și sunt proprepara. Am nevoie de un avocat din oficiu pentru ca nu îmi permit având salariul minim pe economie ,din care plătesc toate utilitățile și bineînțeles restanta la întreținere. Sunt dezacord cu plata restantelor in totalitate realizând ca este de datoria mea însă sunt sume foarte mari care le cer pe nedrept.as dori părerea unui avocat și dacă se poate sa mă reprezinte .va mulțumesc.
Răspunde
 05-06-2018

Bucuresti
Facebook
Clabescu Stefania a scris pe 05-06-2018:
Bună ziua .sunt în proces cu asociația de proprietari de la adresa unde locuiesc și sunt proprepara. Am nevoie de un avocat din oficiu pentru ca nu îmi permit având salariul minim pe economie ,din care plătesc toate utilitățile și bineînțeles restanta la întreținere. Sunt dezacord cu plata restantelor in totalitate realizând ca este de datoria mea însă sunt sume foarte mari care le cer pe nedrept.as dori părerea unui avocat și dacă se poate sa mă reprezinte .va mulțumesc.

Buna ziua,
Pentru a beneficia de serviciile unui avocat din oficiu, trebuie sa formulati o cerere in acest sens, catre Baroul de avocați din județul in care aveti domiciliul.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Clabescu Stefania a scris pe 05-06-2018:

Mergeti la Serviciul de Asistenta Juridica al Baroului pe raza caruia se desfasoara judecata si formulati o cerere in acest sens.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-06-2018
Vizitator
Buna sunt o mama necăsătorita vreau custodia fetiței mele de 4 ani eu sunt din o familie de clasa medie nu imi permit un lux iar fostul concubin care are cetățenie italiană vrea sa imi ia fetița pentru ca are mai multe posibilitati eu si fetița mea nu am stat nici o zi despărțite de cand sa nascut fetița a stat tot timpul cu mine el ma amenința tot timpul ca o sa imi ia fetița va rog vreau un ajutor sau îndrumări ce sa fac sa nu imi pierd fetița nu vreau sa o las cu el pentru ca nu merita . Multumesc
Răspunde
 15-06-2018

Bucuresti
Facebook
ADINA PALI a scris pe 10-06-2018:
Buna sunt o mama necăsătorita vreau custodia fetiței mele de 4 ani eu sunt din o familie de clasa medie nu imi permit un lux iar fostul concubin care are cetățenie italiană vrea sa imi ia fetița pentru ca are mai multe posibilitati eu si fetița mea nu am stat nici o zi despărțite de cand sa nascut fetița a stat tot timpul cu mine el ma amenința tot timpul ca o sa imi ia fetița va rog vreau un ajutor sau îndrumări ce sa fac sa nu imi pierd fetița nu vreau sa o las cu el pentru ca nu merita . Multumesc

Buna ziua,
trebuie sa obtineti o hotarare judecatoreasca de stabilirea domiciliului minorei la dvs.
Si solicitati totdeodata custodia exclusiva asupra minorei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
ADINA PALI a scris pe 10-06-2018:

Formulati in instanta o actiune pentru exercitarea exclusiva sau in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Va trebui sa demonstrati ca aveti conditii decente pentru a-i oferi copilului cele necesare pentru o buna crestere si dezvoltare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-07-2018
Vizitator
Buna ziua am si eu o antrebare este vorba de fosta sotie an urma cu 22 de ani. fosta sotie a parasit domiciliu, plecand cu alt barbat, ea antre timp a facut 2 copii, cu respectivu ne find divortata de mine,,copii ia trecut pe numele meu de andrei si la tata tot pe al meu ce asi putea sa fac sa nu mai poarte numele sa ai treaca peal sotului, cu care are copii, si este cu el la ora actuala eu acum sunt divortat. de ea va rog frumos datim si mie un raspuns va multumesc o zi buna va doresc.
Răspunde
 31-07-2018
Vizitator
Andrei a scris pe 27-07-2018:
Buna ziua am si eu o antrebare este vorba de fosta sotie an urma cu 22 de ani. fosta sotie a parasit domiciliu, plecand cu alt barbat, ea antre timp a facut 2 copii, cu respectivu ne find divortata de mine,,copii ia trecut pe numele meu de andrei si la tata tot pe al meu ce asi putea sa fac sa nu mai poarte numele sa ai treaca peal sotului, cu care are copii, si este cu el la ora actuala eu acum sunt divortat. de ea va rog frumos datim si mie un raspuns va multumesc o zi buna va doresc.
Răspunde
 31-07-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Andrei a scris pe 27-07-2018:

Va trebui sa introduceti in instanta o actiune avand ca obiect tagada paternitatii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-08-2018
Vizitator
Buna ziua am lucrat la o firma franceza 6 luni dupa care aceeasta a intrat in lichidare juridica ,neprimind lalariul pe o luna si jumatate ! Cum pot primi restul de bani si care sunt demersurile. Am contractul de munca si ultimile fise de plata! Ce demersuri sunt.
Răspunde
 10-09-2019
Vizitator
Buna ziua, sunt mama singură cu doi copii cu venituri mici si baietelul de 11 luni nu este recunoscut iar tatăl lui nu isi asuma raspunderea in nici un mod si eu nu am posibilitatea de a apela la un avocat,as putea sa beneficiez de un avocat din oficiu? Unde ar teenji
Răspunde
 10-09-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Exista in cadrul UNBR un Departament de coordonare a asistentei judiciare .
Pentru a obtine asistenta juridica gratuita va veti adresa cu o solicitare Baroului de avocati local (din judetul in care locuiti) care va analiza solicitarea si va va explica cum trebuie sa procedati ca sa obtineti un avocat in mod gratuit pentru actiunile pe care trebuie sa le formulati.
Datele de contact ale barourilor le gasiti pe internet. (http://www.unbr.ro/)

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-09-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Minteuan Adriana a scris pe 10-09-2019:
Buna ziua, sunt mama singură cu doi copii cu venituri mici si baietelul de 11 luni nu este recunoscut iar tatăl lui nu isi asuma raspunderea in nici un mod si eu nu am posibilitatea de a apela la un avocat,as putea sa beneficiez de un avocat din oficiu? Unde ar teenji
Pentru a obtine un avocat din oficiu va trebui sa formulati o cerere la Serviciul de asistenta juridica al Baroului pe a carui raza teritoriala urmeaza a se efectua judecata.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.