Forum avocaţi > Civil

M-ia disparut un drum in cadastru nou. se poate afla de ce si revendica?

25-03-2023
Vizitator
dobandit un teren in 2006 vreo 1150mp intravilan dreptunghiular intre 2 vecini si 2 drumuri . sa facut cadastru nou de primarie cred 2014 a disparut drumul din spate + mi sa transformat 145mp din spatele gradinii in teren extravilan. cum se pot afla detalii? cum e posibil? se poate revendica in baza actelor originale?
Răspunde
 26-03-2023

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Da, ar trebui sa se poata revendica.
Dar, este important de stiut cum a putut sa dispara ???

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-03-2023
Vizitator
multe lucruri nu ma mira in romania dar asta ma mirat foarte... mai ales ca era specificat si in textul din contractul de vanzare cumparare nu numai in schita de la cadastru si tin minte ca atunci m-am uitat si pe harta de la primarie... acuma parca au toti amnezie daca ii intreb la primarie (sau nu se antrebeaza in efort verbal)... si aspectul de a lua din terenul intravilan si a il transforma in extravilan mi se pare aiurea mai ales ca n-ea si taxat pt asta...(aici se scuza pe inexactitatea masuraturilor vechi (non gps )... macar cantitatea de mp pare ca a ramas la fel... eu ca si toata lumea am umblat pe la o gramada de oficii sa se verifice toti parametri (stampile /taxe/semnaturi/verificari in arhive/etc)am obtinut toate actele cand am cumparat si dintr-o data alea par sa nu mai aibe valoare. nu am mai auzit asa de ceva nici in o tara cu dictatura.
Răspunde
 27-03-2023

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Dacă aveți documentele de proprietate, mergeți cu ele la un avocat din localitatea dvs. pentru a clarifica situația.
Puteti daca doriți să mă contactați la numărul de telefon de mai jos, pentru a vă oferi o consultație juridică on-line, după studierea documentelor ce le dețineți în legătură cu dreptul de proprietate al dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-03-2023
Vizitator
initial am cautat informatii telefonic de la avocati dar se pare ca majoritatea se specializeaza pe anume lucruri si in rest nu se baga (am avut macar oarecare noroc sa dau peste aceia care au vorbit onest ca nu se pricep sau nu se baga si nici nu stiu pe altii care mar putea ajuta) problema apartine de judetul prahova pe langa ploiesti cand o sa revin in tara si o sa am timp (pt ca sun in demers de a proiecta/construi) probabil o sa mai fac o tentativa oricum sunt recunoscator pt raspunsuri si in acest forum. mersi.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.