Forum avocaţi > Civil

Perimate executare silita

29-03-2023
Vizitator
Bună ziua,
ambele executare silita inceputa in 2011 prin executori bancari, nu am putut vedea dosarul pentru ca efectiv nu mi s-a dat voie.Inici 2013 dosarul a fost preluat de un executor din Craiova, eu locuind aproape de Slatina. Nu amb putute merge la Craiova și executorul nu a vrut sa-mi trimită o copie a dosarului nici măcar contra cost. Executarea a continuat pana anul trecut. Acum i-ar am primit actualizare debit. Însă am reușit sa fac rost de copia dosarului de executare. Am constatat ca în 2013 au trecut mai mult de 6 luni pana când au fost efectuate acte de executare. Pot invoca acum perimarea pentru acea perioada? Dacă sunt și alte motive de contestație conform dosarului primit, le pot invoca acum? Mulțumesc.
Răspunde
 29-03-2023

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Da, puteți să cereți instanței să constate intervenită perimarea executării silite.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-03-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Florina a scris pe 29-03-2023:
Bună ziua,
ambele executare silita inceputa in 2011 prin executori bancari, nu am putut vedea dosarul pentru ca efectiv nu mi s-a dat voie.Inici 2013 dosarul a fost preluat de un executor din Craiova, eu locuind aproape de Slatina. Nu amb putute merge la Craiova și executorul nu a vrut sa-mi trimită o copie a dosarului nici măcar contra cost. Executarea a continuat pana anul trecut. Acum i-ar am primit actualizare debit. Însă am reușit sa fac rost de copia dosarului de executare. Am constatat ca în 2013 au trecut mai mult de 6 luni pana când au fost efectuate acte de executare. Pot invoca acum perimarea pentru acea perioada? Dacă sunt și alte motive de contestație conform dosarului primit, le pot invoca acum? Mulțumesc.

Da, promovati contestatie la executare si daca este cazul, solicitati repunerea in termen si invocati implinirea termenului de prescriptie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.