Forum avocaţi > Civil

Anulare acte de proprietate

07-04-2023
Vizitator
Bună ziua,am și o problema iar dacă m-ati ajuta cu un răspuns v-as fi recunoscătoare.Bunicul a avut doi copii cu bunica,pe tatăl meu și pe matusa,În anul 1973 bunicul impreuna cu bunica au cumpărat o casa (actele făcându-se de mana, in care figurau amândoi) În anul 1994 bunicul a divorțat de bunica și s-a mutat înapoi în casa bătrâneasca, bunica rămânând sa locuiască cu noi in casa cumparata de cei doi.In anul 1995 bunicul s-a dus la primarie cu tata și i-a facut acte pe casa cumparata,ulterior emitandu-se un act de proprietate pe numele tatălui meu iar acum de curând a întrat și în posesia extrasului de carte funciara în care este trecut el și mama mea.Bunicul a murit în anul 2000 iar bunica în 2004. De câteva zile mătușa mea ne amenință că ne da în judecata ca are și ea dreptul la casa în care locuiesc părinții mei ( ea locuind in momentul de fata în casa bătrâneasca) .Are vreo șansă de câștig ținând cont ca părinții mei trăiesc de atâția ani în aceea casa (tata de 50 de ani,iar mama de 39 de ani) și ca au acte pe ea?
Va mulțumesc mult, pentru eventualele răspunsuri!
Răspunde
 12-04-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca parintii dvs detin acte de proprietate pe imobil, sansele de reusita ale matusii, in cazul in care se va adresa instantei, sunt minime.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.