Forum avocaţi > Civil

Plangere

15-04-2023
Vizitator
Mă adresez dumneavoastră în calitate de client într-o problemă juridică cu privire la un acord verbal încheiat între mine și un prieten referitor la achiziționarea unui autovehicul.

Vă scriu în legătură cu faptul că am încheiat un acord verbal cu un prieten pentru a achiziționa un autovehicul pentru suma de 6000 de lei, cu plată în rate. Până în prezent, am achitat 3000 de lei, dar din păcate, din motive financiare, nu am fost în stare să achit o rată de 2000 de lei care era scadentă ieri.

Problema cu care mă confrunt acum este că prietenul meu a devenit agresiv și a început să mă amenințe cu acțiuni legale și să îmi adreseze injurii, deși intenția mea este de a achita întreaga sumă datorată în mod amiabil.

Nu avem niciun contract scris sau act notarial care să ateste acest acord, totul a fost bazat pe încredere. Cu toate acestea, sunt îngrijorat de amenințările prietenului meu și de posibilitatea unei plângeri penale împotriva mea.

În acest context, vă cer sfatul și asistența legală în această problemă. Doresc să protejez interesele mele și să găsesc o soluție adecvată pentru a achita suma datorată într-un mod legal și corect. De asemenea, doresc să fiu informat cu privire la drepturile mele și la opțiunile legale disponibile în această situație.

Vă rog să mă ajutați să gestionez această situație și să îmi oferiți consiliere juridică în ceea ce privește demersurile pe care le pot întreprinde pentru a rezolva această problemă într-un mod legal și echitabil.

Vă mulțumesc anticipat pentru asistența dumneavoastră și aștept cu nerăbdare să discutăm în detaliu această problemă.

Cu respect,
Răspunde
 20-04-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Situatia dvs este destul de delicata, din moment ce nu ati incheiat un contract legal.

Autovehiculul se afla in posesia dvs?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.