Forum avocaţi > Civil

Partea reclamantă unica rudă a părții pârâte

18-05-2023
Vizitator
Într-un proces civil, în caz de deces al părții pârâte, care e singura rudă a părții vătămate, cum se mai judecă/continuă procesul?

* procesul se află în derulare, e doar o supoziție

Mulțumesc,
Răspunde
 21-05-2023

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
depinde de obiectul procesului.
Poate sa inceteze sau poate sa continue de alte rude ale acesteia pana la gradul 4 de rudenie.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-05-2023
Vizitator
Anulare certif mostenitor( declarații în fals) Nu a fost căsătorită niciodată, nu are copii. E partea bunicii materne care a avut doar 2 copii: mătușa în viața și eu prin reprezentare după mama. Ceilalți de pe urma bunic vitreg au partea lor bine determinata( asa zis vitreg, mama nu a fost infiata de el si nici cei 6 copii ai lui nu au fost infiati de bunica.

Multumesc frumos,dna Avocat.
Răspunde
 21-05-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Practic dvs sunteti mostenitoarea paratei, daca aceasta nu a incheiat vreun testament.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-05-2023
Vizitator
Da, a încheiat un testament in 1998, dar...a mai încheiat unul recent, anul trecut in aprilie, unui popă din manstirea cu pricina...........
Răspunde
 22-05-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In caz de deces vor fi introdusi in cauza mostenitorii testamentari.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-05-2023
Vizitator
Primul testament din 1998 are legatura cu dosarul meu care e pe rol acum(anulare certif mostenitor al mătușii cu declarații în fals, am cerut anulare, deoarece bunica a avut 2 copii, respectiv mătușa si mama(decedata) ) deci cu ocazia acestui proces, va cădea testamentul din 1998, nu va mai fi valabil. Al 2 lea testament facut acelui popă in 2022 ( cu care am avut chiar probleme : amenințări, limbaj execrabil s.a.) nu este pe partea din dosarul meu de acum din instanță, e pe alte terenuri de pe un Titlu de Proprietate, după care nu există nicio succesiune, unde suntem mai multi coindivizari.
În cazul acesta, dna Avocat Bratulescu Adela, mai este valabil ultimul dvs raspuns ( cel de azi) ??

Mulțumiri,
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.