Mirela a scris pe 22-05-2023: In ianuarie am refacut asigurarea si am vazut ca bonusul meu a scazut la B6, eu neavand nici un accident cu masina . Am luat din urma , am descarcat un certificat de daunalitate si am descoperit ca dauna era la o masina veche vanduta inainte de incident . Am inceput sa dau mail-uri peste tot , ma trimit de colo colo , cei de la city unde era facuta asigurarea respectiva mi-au cerut contractul de vanzare cumparare urmand apoi stergerea dosarului . Suntem in luna mai si ei tot imi zic sa ma adresez fondului de garantare a asiguratului :)) ! Acum , va intreb , tot eu trebuie sa ma ocup? Avand in vedere faptul ca nu eu am fost cu masina , asigurarea s-a facut in baza asigurarii vechi fara cartea mea de identitate ( deci nu prea legal) , din ianuarie pana acum am facut asigurare pe cate 1 luna sperand ca o sa imi revina la pretul normal de clasa B8, efectiv imi vine sa circul asa pana la remedierea problemei ! Nu stiu cum sa fac . Am inaintat si o reclamatie spre ASF dar clar nu o sa le pese ! Ce ma sfatuiti sa fac ? Mi se bare ca toti cam isi bat joc de mine , cu trimisul asta de la o institutie la alta , cand treaba este simpla ! Am trimis dovada ca nu eu am fost proprietarul masinii si totusi dosarul meu de dauna inca exista . Si asigurarea pe 6 luni sa nu mai zic ca este 40 mil :) multumesc ! Sper sa imi dea cineva o idee! Trimiteti o notificare atat la firma de asigurare, cat si la ASF, iar daca in termenul prevazut in acea notificare nu vor remedia situatia, va trebui sa formulati o actiune in instanta. |