Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Ce pot face daca avocata mea impreuna cu executorul nu imi mai dau banii castigati la proces?

02-06-2014
Vizitator
Am castigat un proces in urma caruia am primit daune morale ,avocata mea mi-a zis sa semnez o imputernicire sa poata muta banii din contul concubinului meu,cu care ma judecasem, pana cand se incheie si recursul pentru ca acesta din urma sa nu ii faca disparuti.S-a incheiat si recursul ,am hotarare definitiva si irevocabila insa de 2 luni de zile avocata nu imi mai raspunde la telefon si nu pot da de ea. Am sunat executorul care s-a ocupat de caz( avocata mea si executorul sunt foarte apropiati) mi-a raspuns in prima faza,cred ca nu stia cine sunt ,mi-a zis ca se va interesa apoi nu am mai dat nici de el. De doua luni incerc sa iau legatura cu ea sa stiu si eu cand voi primi banii dar degeaba,nu vor sa raspunda . E posibil sa imi fii luat avocata banii? Si daca a facut asta ce soluti am sa ii recuperez?
Răspunde
 03-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
faceti sesizare la baroul din care face parte si plangere penala neaparat

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-06-2014
Vizitator
totusi sunt doar 2 zile, poate mai trebuie sa asteptati putin inainte de a avea asemenea suspiciuni. exista si avocati si executori mai putini cinstiti, ca in orice alta meserie, dar poate n-ati avut "norocul" asta
Răspunde
 03-06-2014
Vizitator
Sunt 2 luni nu 2 zile .
Răspunde
 03-06-2014
Vizitator
Aaaaa si ca sa se inteleaga bine precizez ca de doua luni nu-mi mai raspunde la telefon ,procesul s-a incheiat din decembrie anul trecut si mereu ma amana ca o sa primesc banii peste o saptamana ,peste doua ,etc pana nu mi-a mai raspuns.

Multumesc d-nei avocat pentru raspuns.
Răspunde
 03-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
faceti cum am spus, sunt infractori peste tot, in toate breslele si paturile sociale

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-06-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Avocata si executorul tb sa aiba sedii pprofesioale Mergeti personal la ei si discutati fata in fata.

Executorului ii puteti solicita in scris informatii sau accesul la dosarul dvs de executare.

Atat impotriva executorului cat si a avocatei puteti face sesizare la Camera executorilor si la barou.

Cu plangerea penala as astepta sa lamuresc cat de cat situatia pt va nu va afla in ipoteza unui denunt calomnios.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.