Forum avocaţi > Civil

Acoperiș bloc de locuințe

12-07-2023
Vizitator
Buna ziua.
As avea nevoie de un sfat in legătură cu acoperisul unui bloc de locuințe P+3.
Mi-am cumpărat un apartament(ultimul etaj). și de când m-am mutat vecinii îmi spun că e spart acoperisul. Intrarea se face ori din scara vecina, ori de la vecinul care și-a făcut intrare direct din casa(fara autorizație de la primărie, ilegal). Înainte să mă mut au fost conflicte între vecinii din scara de unde se poate urca și vecinii de pe același etaj cu mine(adică toți care stau la ultimul etaj) și acuma de abia mă lasă să urc sa vad pe partea mea și să încerc să refac acoperișul sa nu ploaie in casa.
Oare ce as putea face in acest caz? Daca ei refuza sa intru pe acoperiș.
Toate cheltuielile pe partea mea vor fi suportate de mine(chiar daca acesta este bun comun, nu vrea sa mă ajute nimeni).
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.