Forum avocaţi > Civil

Reținere SALAR

15-07-2023
Vizitator
Bună Seara onorați avocați.Sunt agent de securitate la SSG la obiectivul LIBERTY;Galați.Am fost într-un post unde m-a băgat șeful de tură și am predat tura cum trebuie asta fiind pe 10 iulie 2023.La tura de noapte mă sună șeful de tură că lipsește încărcătorul de la telefonul de serviciu dar defapt eu am predat tura cum trebuie;asta fiind pe 11 iulie 2023.Am avut 2 zile libere că lucrăm în ture 12/24/24/48 h și fiindcă patronul nu plătește orele suplimentare ne dă liber astfel că am avut liber următoarea zi și astăzi sunt de noapte;unde dispecerul m-a sunat că trebuie să dau o notă explicativă pentru încărcător dar nu știu ce treabă are dispecerul cu treaba asta ; de asta ocupându-se șeful de tură dar mă rog.Un încărcător este 15 lei dar eu am predat tura cum trebuie.Întrebarea mea este următoarea:angajatorul are dreptul să-mi rețină din SALAR având în vedere că am predat tura cum trebuie pe 10 iulie 2023 și acel bun costă doar 15 lei?
Răspunde
 16-07-2023

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu are voie sa va retina din salariu nicio suma de bani pentru astfel de motive.
Vina dvs. trebuie dovedita si intocmite hartii (o cercetare administrativa) ori hotarare judecatoreasca.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-07-2023
Vizitator
Domnule avocat starjil ; să zicem că-mi reține din SALAR dar nu prea cred eu că au curajul ăsta dar să zicem că se ajunge acolo cum trebuie să procedez ca să fac dreptate și să fie totul ok?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.