Forum avocaţi > Civil

Cum sa intreb ca sa raspunda ce trebuie?

24-08-2023
Vizitator
Mai nou nimeni nu mai vrea sa spuna nimic dintre astia de la stat. Am facut 2 plangeri penale si am
Nevoie sa imi dea de la politie o hartie prin care sa mi se spuna ca numitul X este cercetat penal in dosarul z pentru infractiunile 1,2,3 si sa le numeasca. Am primit un raspuns cu care nu am ce face si anume ca e format dosar penal cu nr. Dar pentru cine si de ce nu scrie nu am cevface cu acea hartie. Cum sa ii intreb sa raspunda adevarul si complet va rog?
Răspunde
 24-08-2023

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Dvs., daca sunteti persoana vatamata, aveti dreptul sa consultati dosarul si sa obtineti copii dupa actele din dosar.
Faceti cerere la organul de politie, care - dupa ce procurorul aproba cererea si va planifica, achitati o taxa si obtineti fotocopii dupa acte.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-08-2023
Vizitator
Multumesc dar nu imi trebuie sa vad dosarul mie imi trebuie hartie de la politie cu ce am zis: ca e numitul X cercetat penal pt infractiunile 1, 2, 3. Atat.
Dosarul nu am ce face cu el, mie hartia asta imi trebuie. Deci, intrebarea este cum sa cer ca sa dea astea?
Răspunde
 25-08-2023

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Dvs. nu veti obtine asa ceva in faza de urmarire penala, mai ales ca nu ati specificat in care faza a urmaririi penale se afla plangerile dvs.
Faptul ca ati depus plangere nu inseamna ca persoana este cercetata penal.
Iar faza de urmarire penala este secreta si orice informatie se obtine doar cu aprobarea prealabila a procurorului de caz, chiar si de catre persoana vatamata.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-08-2023
Vizitator
Am depus plangeri penale in iulie 2023, am facut pana la urma cerer info stadiu dosar.
E bine ce am facut? Trebuie sa zica la ce se refera, nu?
Multumesc.
Răspunde
 31-08-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Trebuie formulata la Parchet o cerere prin care sa solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor.

De asemenea, puteti solicita si informatiile pe care le doriti, specificand-le concret: numele inculpaților, incadrarea juridica etc.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.