Nico a scris pe 29-08-2023: Bună ziua, am o întrebare, este normal ca după 5 ani tatăl uneia dintre fetitele mele, care are drept de vizita, in acea perioada când a venit avea drept sa o ia în a 2 jumătate a vacantei, fata are 5 ani A venit a sa o in vizita brusc si apoi timp de 4 zile abia am avut acces la fata sa știu dacă e bine deoarece abia mi o dădea la telefon și o învață să mi zică ca nu mai vine la mine ? In acest timp fata a cerut acasă și nu i a fost respectata voința, plus ca mi a povestit ca tatăl a tipat la ea, frații vitregi i au vorbit urat și multe altele, a fost adormita doar cu telefonul în fata în toate serile, mi a povestit fata Am umblat 4 zile prin poliție încercand sa explic ca nu ma opun vizitei ci doar modului în care a pus în practica și ca trebuia făcută o acomodare și ca trebuie ținut cont de interesul superior al minorului dar în zadar voiam doar sa o vad și sa știu dacă doarme acolo, era prima data când dormea într o casa străină Mi se par acțiuni inumane acestea și lipsa de iubire fata de proprii copii pe lângă faptul ca băiatul de 11 ani, è la el, am drept de vizita, însă l a pus împotriva mea și azi băiatul nu iasă nici la poarta sa l vad având în vedere ca părinții trebuie sa pună interesul superior al minorului pe primul loc oare nu ar fi normal ca acest om sa înțeleagă ca nu se procedează asa cu un copil de 5 ani chiar dacă pe hotărâre scrie doar perioada dè vizita ? Un judecător nu va scrie niciodată detaliat, ci părintele trebuie a stea la dispozitia copilului sa i fie bine Am mers în seara în care a luat o sa ma asigur ca rămâne sa doarmă și am fost abuzata fizic eu și mama mea,de către el și actuala soție, intrasem pe propria proprietate care la momentul actual este un partaj nesoluționat. 4 zile am umblat cu politia încercând să-l fac sa înțeleagă ca vreau doar sa o vad sa știu ca e bine, abia am reușit Între timp am luat fata deoarece logic nu a vrut sa stea, spunând mi în mesaj sa merg sa o iau 2 3 zile și după revenea sa o ia??? Iar asta s a întâmplat doar pentru ca am cerut sa merg sa i duc ceva, altfel nici nu aflam Ce sa fac în situația de fata? Puteti formula o plangere penala impotriva fostului sot, daca ati fost agresata si puteti formula in instanta o actiune pentru modificarea programului de vizita. |