Forum avocaţi > Civil

Reconstruire casa distrusa de incendiu

31-08-2023
Vizitator
Buna ziua, Va solicit suportul se specialitate pt urmat. situatie:-Mamei mele i a fost distrusa casa de un incendiu ca avut loc in 18.03.2023.Pagupele au fost in prop. de 80%fapt pentru care fratele meu, care locuia cu dansa, a luat decizia de a demola restul constructie afectate.Dupa demolare in discutia cu reprezentatii primariei Breaza- Prahova privind autorizarea recostructei unei locuite, s amentionat ca este obligatoriu sa se intabuleze terenul prin radierea imobilului distrus de incendiu din registrul agricol al localitatii.Dupa efectuarea acesteia s-a procedat la efectuarea masurilor cadastrale in vederea depunerii documentatie la OCPI Campina.In urma masuratorior a reiesit ca frontil stradal este de 11.4 metrii fapt pentru care atunci cand am solicitat opinie cu privire la emiterea autorizatiei de construire de la serv de urbanism din cadrul primariei ni s a spus ca nu este posibila emiterea aceateia deoarece nu se respecta preved. L50/1991.
In conditiile celor mentionate mai sus, va rog frumos sa mi spuneti care ar fi solutia pt a putea reconstrui o locuinta avand in vedere ca nu are unde locui in prezent dar si in viitor.
Am liat in calcul sa i achizitionam un container locuibil pe car sa l amplasam pe ternul in cauza dar si pt acesta este necesar de acordul primrieiAstept cu interes raspunsul dvoastra.Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.