Forum avocaţi > Civil

Parcare privata cu canal utilități

27-09-2023
Vizitator
Bună seara
Recent am cumparat o parcare in cartier rezidențial. Aceasta a fost prezentata schematic pe hârtie in cartierul existent de citiva ani.Am facut rezervarea contra unei sume modice,iar pina la semnarea contractului am ferificat existenta acecesteia din treacăt dar aceasta fiind ocupata de o mașină mereu.Deci parcarea exista. Dupa semnarea contractului de cumparare,am identificat ocupantul care a eliberat locul parcarii si constat ulterior ca exista in centrul parcarii o gura mare de canal cu capac.
Eu nu am vrut asta,nu vreau ca pe viitor sa fiu deranjat cu desfundat de canale si mutat masina asa cum prevede legea ( art 621 cod civil) care ma obliga sa permit accesul la canal.
Mai mult, cine intretine acel canal,cine ma despagubeste dacă eu i mi stric masina din cauza acelui canal s au diverse cazuri.
Ce pot face acum?
Cer in instanta anularea contractului? ...si daune!
Cer rascumpararea locului de parcare de catre proprietar?
Sau cer amiabil,legal cumva renegocierea pretului
Rog variantele dv.
Mulțumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.