Forum avocaţi > Civil

Administrator servere ingrijorat de un copyright infringement

26-01-2013
Vizitator
Buna ziua,

situatia este in felul urmator:

sunt un freelancer , adica ofer servicii IT cu ajutorul unei platforme pe internet (sunt mai multe asemena platforme: odesk.com freelancer.com ...). Angajatorul distribuie continut video cu ajutorul a peste 100 de servere. Eu ma ocup de administrarea serverelor. Continutul nu este sub controlul meu. Cand am inceput jobul , m-am asigurat ca nu este vorba de continut pirat sau continut neadecvat. Recent 2 servere au fost oprite datorita unor plangeri de copyright: DMCA copyright infringement . Un asemenea ingrigement precizeaza si numele fisirului video suspus plangerii. Am inceput o investigatie pe toate serverele pentru a verifica situatia, pentru ca nu vreau sa am asemenea probleme . Nu am gasit nici o dovada care sa confirme copyright infrigementul . De asemenea angajatorul sustine ca asemenea greseli au mai fost facute in trecut. Angajatorul este din Germania. Stiu ca DMCA este o lege SUA si (din cate cunosc) nu are juristictie in Romania.

Ce ma sfatuiti sa fac, astfel incat sa fiu protejat in cazul unei complicatii de acest gen.

Va multumesc anticipat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.