Forum avocaţi > Civil

Contract vanzare cumparare fara o semnatura

18-11-2023
Vizitator
Buna ziau .
Cu un an in urma am cumparat cu sotia un teren cu casa de la doi unchi de ai nostri , intre timp matusa a decedat iar unchiul doreste rezoluţiunea contractului de v/c sustinand ca el nu a semnat la notar nimic si ca a fost doar prezent . In momentul de fata el a inaintat o cerere de judecata acuzand pe noi cumparatorii dar si studiul notarial ca am facut acte false in lipsa lui .
Intrebarea mea este : Este posibil chiar sa nu fi semnat ? notarul nu verifica ? In caz ca e chiar asa cum sustine unchiul la ce ma pot astepta ? Va multumesc
Răspunde
 19-11-2023

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Trebuie analizata actiunea depusa. Trebuie formulata intampinare.
Vă recomand, urgent, sa contactati un avocat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-11-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Sorin Manta a scris pe 18-11-2023:
Buna ziau .
Cu un an in urma am cumparat cu sotia un teren cu casa de la doi unchi de ai nostri , intre timp matusa a decedat iar unchiul doreste rezoluţiunea contractului de v/c sustinand ca el nu a semnat la notar nimic si ca a fost doar prezent . In momentul de fata el a inaintat o cerere de judecata acuzand pe noi cumparatorii dar si studiul notarial ca am facut acte false in lipsa lui .
Intrebarea mea este : Este posibil chiar sa nu fi semnat ? notarul nu verifica ? In caz ca e chiar asa cum sustine unchiul la ce ma pot astepta ? Va multumesc

Situatia este destul de delicata, iar pentru un raspuns pertinent trebuie analizat dosarul.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-11-2023
Vizitator
Va mutumesc pentru raspunsuri . Am sa contactez un avocat imediat din zona mea .
Dar daca lucrul asta e posibil cum sa reactionez , ma simt inselat , cine ma despagubeste pe mine ?
Răspunde
 21-11-2023

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Actele notariale se fac intr-un singur exemplar semnat, care ramane la notar.
Restul sunt duplicate.
Duplicatul reprezintă redarea fidelă a conţinutului actului şi a încheierii notariale, cu excepţia semnăturii părţilor şi a notarului instrumentator. În locul semnăturilor originale ale părţilor şi a notarului public instrumentator se menţionează numele şi prenumele fiecărui semnatar.
Unchiul are un duplicat si si-o fi zis ca daca nu-si vede semnatura, nu a semnat.
Raspunsul il aflati la notarul public. Va prezentati cu actul la biroul notarial sa va arate originalul.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-11-2023
Vizitator
Multumesc dna. Mariana , e tocmai altfel ce sustine . Zice ca in contractul in care a ramas la notar (adica singura copie semnata de toate partile ) el nu a semnat ( spune ca ne-a fentat, adica sa prefacut ) .
O fi asa , dar noi cumparatorii ne simtem inselatiti daca e asa , cine ne despagubeste , sau ce se poate intampla in cazul asta ?
Răspunde
 22-11-2023

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Ma numesc Marina, nu Mariana.
Iar ceea ce sustine este pura fictiune. A semnat in fata notarului,ptr ca altfel nu se autentifica actul. Nici nu merita sa-l bagati in seama.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-11-2023
Vizitator
Va rog sa-mi acceptati sucuzele dna. Marina si va multumesc din suflet pentru timpul si raspunsurile dv.
Cu siguranta am sa consult un avocat si o sa merg in persoana la notar pentru a vizualiza contractul original .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.