Forum avocaţi > Civil

Divort prin notariat apoi tribunal

27-11-2023

Buna ziua,
Sunt tatal a doi copii si sunt divortat de un an. Divortul a fost facut prin notariat. Am hotarat ca cei doi copii sa ramana la mine, iar mama lor are posibilitatea sa ii ia o data la doua saptamani in weekend. Locuinta in care stau nu este a mea ci a fostei sotii. Am drept de abitatie un numar de ani. Recent, fosta sotie, a decis ca vrea sa ma de-a in judecata pentru a obtine copii si sa anuleze si dreptul de abitatie. Este posibil asa ceva? Va multumesc.
Răspunde
 27-11-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Teoretic domiciliul minorilor se poate schimba, în funcție de situația de fapt și de interesul superior al copiilor.

Sfatul meu este să vă asigurați o apărare eficientă, pentru a păstra domiciliul minorilor la dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-11-2023

Sa discut cazul cel mai defavorabil pentru mine: instanta hotaraste sa ii cedeze copii fostei mele sotii. Dar daca ambii copii, pente 15 ani dar sub 18, doresc in continuare sa locuiasca la mine? Poate sa-i retina cu forta? Ei nu au niciun cuvant de spus?
Răspunde
 27-11-2023

Bucuresti
0746938774
Facebook
Minorii vor fi audiați, iar instanța va analiza concret situația de fapt și probele care urmează a fi administrate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-11-2023

Dar copii au dreptul sa plece de la mama lor si sa locuiasca la mine chiar daca instanta decide ca ei sa locuiasca la mama lor? Intreb asta pentru ca stiu care va fi reactia lor.
Răspunde
 02-12-2023

Bucuresti
0746938774
Facebook
Minorii vor locui la părintele la care li s-a stabilit domiciliul, până la o altă hotărâre care să le stabilească domiciliul la celălalt părinte.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-12-2023

Cunosc pe cineva care a trecut printr-o situatie asemanatoare. Copii (11 si 16 ani) au fost dati de instanta mamei. Dar ei au continuat sa locuiasca impreuna cu tatal, indiferent de decizia instantei...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.