Forum avocaţi > Civil

Persona cu Dementa mixta imposibil de tras la raspundere

09-01-2024
Vizitator
Buna seara domnilor di doamnelo avocati .
Se intampla de vreo doi ani niste fapte dupa parerea mea iesite din comun in partea unui vecin cu dementa mixta si nimeni nu-i poate face nimic .
Fapte precum : Stopirea pomilor mei cu ierbicid ce a provocat uscarea pomilor
Spargerea unui acoperi la un local cu lemne
Furt de scanduri de stejar pentru facut mobila
Punere de cuie la roti la masina
Foarte des focuri cat mai aproape de casa mea arzand cauciucuri si alte substante poluante
si multe alte lucruri necajitoare nedemne de o societa civila
Intrebarea me este : Da chiar nu exista un organ/institut care sai il opreasca in nici un mod ? am depus nenumarate plageri la asistenta sociala din comuna , am depus plangere la politie , am solicitat interventia poilitieti la 112 , dar fara nici un rezultat . Pana cand si politia de la 112 mi-au zis ca nu au ce sa-i faca ca e "nebun" . Ma poate cineva lammuri ? Domunl are 80 de ani si nu are nici un insotitor sau pe cineva care sa-l tina sub supraveghere . Va multumesc .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.