Forum avocaţi > Civil

Dat in judecata pentru sesizari catre institutiile statului Romani! ...

10-01-2024
Vizitator
Buna seara,

Am fost dat in judecata pentru faptul ca am trimis sesizari catre institutiile statului Roman conf. art 51 din Constitutia Romaniai alin 1 si alin 4! Cel reclamat a fost sanctionat (este vorba despre o societate comerciala) pe banda rulanta de catre DSP ,Garda de mediu etc iar administratorul m-a dat in judecata cu pretentii! Cum este posibil sa invoce ca sesizarile mele sunt nefondate atata timp cat el a fost sanctionat de institutiile publice? Nu este un drept fundamental faptul ca ai dreptul ca cetatean al Romaniei sa sesizari institutiile publice de stat? Este cumva o ilegalitate, atata timp cat eu am primit raspunsuri conf legii 544/2001 cu sanctiunile si neregulile constatate? Acum imi cere daune morale si materiale pentru faptul ca el a fost gasit cu nereguli si a fost sanctionat! Ce este de facut? Help

Alte detalii: a invocat art 14 si art 15 din c civ si art 1353 c civ dar atata timp cat eu m-am adresat institutiilor abilitate, nu cred ca este o incalcare de legi! Este un drept fundamental si un drept constitutional
Răspunde
 12-01-2024

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu cunosc detaliile spetei, insa daca situatia este asa cum ati descris-o, va veti formula apararea in instanta conform celor de mai sus si actiunea va fi respinsa. Dar trebuie sa va aparati.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.