Forum avocaţi > Civil

Permis suspendat - Substante Psihoactive

18-01-2024
Vizitator
Buna ziua,

In urma cu 3 ani am fost oprit in trafic pentru un control de rutina si am fost depistat cu THC la drugtest. Din cauza incompetentei organelor abia dupa 2 ani si 5 luni mi-a fost luata declaratia de inculpat si am fost trimis in judecata. Din cate am urmarit pe Portalul Instantelor am observat ca pe data de 22.02.2024 se va tine o sedinta la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti dar nu am fost informat daca trebuie sa fiu prezent pentru aceasta intrunire. (nu am primit niciun apel sau vreo citatie prin posta)
Situtia mea nu mi-a permis sa imi iau avocat de la inceputul dosarului pentru a ma sfatui cum sa procedez, de aceea probabil agentul de cercetare nu a miscat vreun deget timp de 2 ani si 5 luni, desi eu mi am platit singur buletinul toxicologic de la Mina Minovici, am fost si am depuso catre agentul de cercetare la Brigada Rutiera.
Intrebarea mea este daca va trebui sa fiu prezent pe data de 22.02.2024. Aceasta este judecata finala unde voi primi sentinta ? In prezent sunt plecat din tara si trebuie sa stiu cum sa procedez

Nr. unic (nr. format vechi) : 28xxx/300/2023
Data inregistrarii 30.10.2023
Data ultimei modificari: 23.12.2023
Sectie: Sectie comuna
Materie: Penal
Obiect: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 NCP)
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
--- SEBASTIAN Inculpat

Şedinţe
22.02.2024
Ora estimata: 10:00
Complet: C7 Penal
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

Căi atac
Nu există informaţii.

Citare prin publicitate
Nu există informaţii.

VA MULTUMESC ! :)
Răspunde
 19-01-2024

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Inseamna ca deja judecatorul de camera preliminara, [anterior acestei citatii primite de dvs, intr-o sedinta separata si pentru care in mod sigur ati fost citat] a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului. Ati fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârsirea infracţiunii indicate de dvs.
S-a dispus începerea judecăţii cauzei. Primul termen, probabil si ultimul, este indicat pe portal.
Ar fi bine sa fiti prezent, sa mergeti pe recunoastere si sa obtineti reducerea pedepsei si o suspendare a executarii. Oricum, veti fi condamnat in lipsa. Deci, veniti la dosar. Ar fi bine sa va luati un avocat.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-01-2024

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Sebastian a scris pe 18-01-2024:
Buna ziua,

In urma cu 3 ani am fost oprit in trafic pentru un control de rutina si am fost depistat cu THC la drugtest. Din cauza incompetentei organelor abia dupa 2 ani si 5 luni mi-a fost luata declaratia de inculpat si am fost trimis in judecata. Din cate am urmarit pe Portalul Instantelor am observat ca pe data de 22.02.2024 se va tine o sedinta la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti dar nu am fost informat daca trebuie sa fiu prezent pentru aceasta intrunire. (nu am primit niciun apel sau vreo citatie prin posta)
Situtia mea nu mi-a permis sa imi iau avocat de la inceputul dosarului pentru a ma sfatui cum sa procedez, de aceea probabil agentul de cercetare nu a miscat vreun deget timp de 2 ani si 5 luni, desi eu mi am platit singur buletinul toxicologic de la Mina Minovici, am fost si am depuso catre agentul de cercetare la Brigada Rutiera.
Intrebarea mea este daca va trebui sa fiu prezent pe data de 22.02.2024. Aceasta este judecata finala unde voi primi sentinta ? In prezent sunt plecat din tara si trebuie sa stiu cum sa procedez

Nr. unic (nr. format vechi) : 28xxx/300/2023
Data inregistrarii 30.10.2023
Data ultimei modificari: 23.12.2023
Sectie: Sectie comuna
Materie: Penal
Obiect: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 NCP)
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
--- SEBASTIAN Inculpat

Şedinţe
22.02.2024
Ora estimata: 10:00
Complet: C7 Penal
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

Căi atac
Nu există informaţii.

Citare prin publicitate
Nu există informaţii.

VA MULTUMESC ! :)

Da, va trebui sa va prezentati in fata instanței și sfatul meu este sa va asigurați o apărare eficientă pentru a obține o pedeapsă îndreptată spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativă de libertate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.