Forum avocaţi > Civil

Pot ataca contract de vânzare cumpărare?

31-01-2024
Vizitator
Bună ziua. Ma numesc Tănase Maria și în urma cu 12 ani bunicul meu mi-a facut contract de vânzare cumpărare pe terenul și casa in care locuiau ei , cu efectuarea plății aferente . Între timp ei au decedat si noi continuam sa locuim acolo. Poate cineva din copiii bunicului sa atace contractul de vânzare cumpărare? Mulțumesc anticipat
Răspunde
 04-02-2024

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Teoretic oricine se poate adresa instanței, însă șansele de câștig sunt minime, atât timp cât aveți un contract încheiat în fața unui notar.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-02-2024
Vizitator
Bună ziua,va deranjez cu o dilema : în urma cu 10 ani bunicul meu mi-a facut contract vânzare cumpărare casa locuibila și teren aferent, pe terenul extravilan nu a făcut contract de vânzare, de atunci sunt trecuta în rolul teren axtravilan și intravilan aflat în posesia lui ,deoarece am plătit de atunci eu taxele și impozitele aferente . Bunicii au decedat de 7 ani și eu continui sa plătesc taxele , pana în prezent Anul trecut copiii bunicilor au solicitat taxa de succesiune ptr imparti terenul pe care eu l-am plătit 10 ani , pe ei nu ia interesat cum s-a plătit impozitele . Eu am vreun drept plătind 10 ani impozite ??
Fără sa cer nimic ??? Trecerea în rol insemmna ceva?? Mulțumesc?.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.