Forum avocaţi > Civil

Rata in numele meu fara acord

07-02-2024
Vizitator
Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cum as putea merge in instanta cu urmatoarea situatie,am la Vodafone un cont fara obligatii contractule pe 2 numere al meu si al fostului sot, doar eu pe nr meu am drepturi pe ambele numere, fostul sot fara acordul meu si a achizitionat in rate pe nr lui un telefon de 1500 e, Vodafone romania I l a trimis fara sa ma contacteze pentru acord, lucru reconscut si de ei, am incercat amiabial cu cei de Vodafone sa rezolv in scris si telefonic dar nu mi au oferit nici o solutie, practic s au folosit de datele mele fara acord si au trimis in rate un telefon,altei persoane dar cu obligatii de plata in contul meu, multumesc frumos pentru raspuns
Răspunde
 12-02-2024

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Sfatul meu este să îi notificați pe cei de la Vodafone pentru a găsi o rezolvare amiabilă, în caz contrar va trebui să vă adresați instanței.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.